Fermentirajmo!: naravno kisanje živil brez toplotne obdelave - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Fermentirajmo!: naravno kisanje živil brez toplotne obdelave

Fermentirajmo!: naravno kisanje živil brez toplotne obdelave
  • Redna cena:

    21,00 €

  • Popust:

    2,10 € (10%)

  • Spletna cena:

    18,90 €

  • ISBN:

    9789619407998

  • Avtor:

    Rachel Mulligan

  • Založba:

    Pipinova knjiga

  • Datum izida:

    26.02.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga Fermentirajmo! je zasnovana kot priročnik za začetnike, kot takšna pa vam bo pomagala na začetku vaše poti v svet naravno kisanih živil. V knjigi so razložene osnove naravnega kisanja, poleg tega pa so podani tudi nasveti o številnih zdravilnih učinkih, ki jih s seboj prinaša ta starodavni način obdelave živil, in s tem o dobrobiti za naše telo ob vključitvi fermentirane hrane v naše vsakodnevne prehranjevalne navade.

Fermentirani pripravki vsebujejo veliko količino koristnih bakterij, ki se pri prehranjevanju ponovno naselijo v našem črevesju, s čimer se poveča biotska raznovrstnost črevesnega mikrobioma. Fermentirana hrana bo pripomogla k lažji prebavljivosti surovih sestavin, zaradi česar bo naš prebavni sistem lažje absorbiral vitamine in minerale.

Trda vezava, 19,0 x 23,5 cm, 159 strani.