Fermentirajmo!: naravno kisanje živil brez toplotne obdelave
- Redna cena:
21,00 € - Popust:
2,10 € (10%)
- Spletna cena:
18,90 €
- ISBN:
9789619407998
- Avtor:
Rachel Mulligan
- Založba:
Pipinova knjiga
- Datum izida:
26.02.2018
Zaloga: na zalogi
Opis izdelka
Knjiga Fermentirajmo! je zasnovana kot priročnik za začetnike, kot takšna pa vam bo pomagala na začetku vaše poti v svet naravno kisanih živil. V knjigi so razložene osnove naravnega kisanja, poleg tega pa so podani tudi nasveti o številnih zdravilnih učinkih, ki jih s seboj prinaša ta starodavni način obdelave živil, in s tem o dobrobiti za naše telo ob vključitvi fermentirane hrane v naše vsakodnevne prehranjevalne navade.
Fermentirani pripravki vsebujejo veliko količino koristnih bakterij, ki se pri prehranjevanju ponovno naselijo v našem črevesju, s čimer se poveča biotska raznovrstnost črevesnega mikrobioma. Fermentirana hrana bo pripomogla k lažji prebavljivosti surovih sestavin, zaradi česar bo naš prebavni sistem lažje absorbiral vitamine in minerale.
Trda vezava, 19,0 x 23,5 cm, 159 strani.
Fermentirani pripravki vsebujejo veliko količino koristnih bakterij, ki se pri prehranjevanju ponovno naselijo v našem črevesju, s čimer se poveča biotska raznovrstnost črevesnega mikrobioma. Fermentirana hrana bo pripomogla k lažji prebavljivosti surovih sestavin, zaradi česar bo naš prebavni sistem lažje absorbiral vitamine in minerale.
Trda vezava, 19,0 x 23,5 cm, 159 strani.