Količina:

0


Znesek:

0,00

Videl sem jo stati tam - MV

ZBIRKA GREEN MOUNTAIN, 3. knjiga

Videl sem jo stati tam - MV
  • Redna cena:

    14,99 €

  • Popust:

    10,00 € (67%)

  • Spletna cena:

    4,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V družini Abbott se zgodi nova ljubezen, ki jo glavna junaka skušata ohraniti zase. V družini z devetimi sorojenci je to skoraj nemogoče ... Colton Abbott in Lucy Mulvaney se skrivata pred drugimi. Toda Coltonovi sorojenci takoj zaslutijo, da se nekaj dogaja, in počasi začnejo sestavljati koščke sestavljanke.

Lucy pa se po drugi strani na vse kriplje trudi ohraniti skrivnost, saj gre vendar le za kratkotrajno afero, zato ne želi vpletati okolice, še najmanj pa tistih, ki so jima blizu. Svoje najboljše prijateljice Cameron, na primer, ki se je pred kratkim preselila v Vermont in si ustvarila dom z ljubeznijo svojega življenja, Willom, Coltonovim bratom.

Razpetost med New Yorkom in Vermontom in nenehna potovanja so naporni, zato se Lucy zelo veseli podaljšanega vikenda s Coltonom v Abbottovi družinski hiši ob jezeru v Burlingtonu. Bo njun vikend res samo njun ali bodo radovedni bratje začeli rovariti za njima? Še posebej, ker imata Will in Cameron ta konec tedna enake načrte.
Kaj se zgodi s skrivnostno romanco, ko ni več skrivnost? Izgubi privlačnost? Ali se lahko nekaj, kar je sprva mišljeno kot kratkotrajna zabava, spremeni v kaj resnega?

»Pogovori in interakcije med Coltonom in Lucy so še posebej zabavni. Bilo je zabavno in seksi z ravno pravšnjo količino posteljnega dogajanja.« – Shelly, Red Hot Books

Prelistajte prvih 20 strani knjige: stati_tam.pdf

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 544 strani.