Vse je v redu: kako zaupati in se predati višjemu načrtu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vse je v redu: kako zaupati in se predati višjemu načrtu

Vse je v redu: kako zaupati in se predati višjemu načrtu
 • Redna cena:

  25,00 €

 • Popust:

  5,10 € (20%)

 • Spletna cena:

  19,90 €

 • ISBN:

  9789617001198

 • Avtor:

  Cassie Mendoza-Jones

 • Založba:

  Založba BP

 • Datum izida:

  22.03.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ko se osvobodimo razočaranj iz preteklosti in pričakovanj za prihodnost, ko začnemo zaupati svojemu potovanju in se predamo sedanjemu trenutku, lahko uporabimo svojo na novo odkrito zmožnost, da pogledamo na svoje življenje iz drugačnega zornega kota – tistega, ki temelji na naši prožnosti in predanosti svojim sanjam.

Knjiga 'Vse je v redu' nas blago opominja, da si lahko zaupamo in vemo, da nas univerzum podpira na naši poti, tudi če se kdaj pa kdaj počutimo izgubljene. Ko se predamo višjemu načrtu, veliko laže živimo z negotovostjo, ki pogosto zaznamuje obdobje med delanjem načrtov in njihovim uresničevanjem. Takrat razumemo, da lahko delujemo potrpežljivo in usklajeno, ne da bi se oklepali svojih predstav o tem, kakšen mora biti rezultat, ne da bi skušali vse kontrolirati in se trpinčili v težkih trenutkih. Ko se poslovimo od pričakovanj, lahko resnično dosežemo svoje sanje – ali pa še kaj boljšega.

Avtorica nam ponudi praktične nasvete , afirmacije, meditacije, energijske pripomočke in še marsikaj. Uči nas zaupanja in nas po poti predajanja sedanji situaciji vodi proti notranjemu miru, ki izhaja iz spoznanja, da smo vedno deležni podpore.

Trda vezava, 20,5 x 13,5 cm, 304 strani.

OGLEJTE SI INTERVJU Z AVTORICO:O AVTORICI:

Cassie Mendoza-Jones je avtorica uspešnice Biti jaz, kineziologinja, poslovna coachinja in naturopatinja. Dela z ženskami ter s podjetniki, zdravilci, coachi in kreativci, ki želijo biti globlje usklajeni s svojo višjo vizijo, odpraviti perfekcionizem, zavlačevanje in občutek preobremenjenosti ter ustvariti lepo in med seboj harmonično povezano poslovno in osebno življenje. Več o avtorici si oglejte na njeni strani: www.cassiemendozajones.com