Vrnitev v Dvorišče vrtnic - MV, La Cour des Roses, 2. knjiga - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vrnitev v Dvorišče vrtnic - MV

La Cour des Roses, 2. knjiga

Vrnitev v Dvorišče vrtnic - MV
 • Redna cena:

  13,99 €

 • Popust:

  9,00 € (64%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • ISBN:

  9789617052725

 • Avtor:

  Helen Pollard

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  29.04.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Cvetoč vrt, modro nebo, nova ljubezen, kozarec dobrega vina ... Ali lahko gre sploh kaj narobe? Emmy Jamieson se odloči, da bo pustila za sabo življenje v Angliji in si poiskala srečo na francoskem podeželju. Kot nova vodja penziona ima v rokah platno in škarje svoje sreče in prihodnosti.

Nenadoma se znajde pred ogromno rezervacijo – v penzion, ki ga vodi z Rupertom, se namreč najavi številčna in predvsem zelo zahtevna in čudaška družina, ki bo pri njih praznovala zlato obletnico poroke. Prostore jim bodo preplavili z napihljivimi posteljami in vrt z avtodomi. Vse kaže, da bo Dvorišče vrtnic kmalu pokalo po šivih.

Emmy se zaveda, kako velik izziv ima pred sabo, a ve, da bo s pomočjo svojega čudovitega Allaina ob sebi zmogla tudi to. Ne ve pa, da se bo morala spopasti z blogerjem, ki ocenjuje penzione in ki hodi gol v spanju, še manj pa pričakuje, da se bo vrnila Rupertova nekdanja strupena žena Gloria.
Je mogoče, da se bo prihodnost, ki jo Emmy vidi tako jasno pred sabo in za katero tako trdo gara, razsula kot hiška iz kart, pri čemer bo lahko le nemočna opazovalka?

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 436 strani.

"Všeč mi je bila čisto vsaka stran te knjige in nisem hotela, da se zgodba konča. Že na začetku me je pritegnila in me držala vse do konca. Ob njej sem se hihitala na avtobusu. To je ena tistih prijetnih, domačih knjig, ob kateri si privoščite kavo in rogljiček." – The Reading Shed

"Kako čudovita knjiga. Pravi biser! Tako nežna in prijetna zgodba z očarljivimi junaki ... kot nalašč za poletno branje, ko se želiš izgubiti v odlični zgodbi." – The Met Line Reader

"Dvorišče vrtnic je ime penziona, ki je vodilna nit zgodbe s svojim šarmom in toplino in bohotnim cvetočim vrtom in malce čudaškim lastnikom. To je kraj, kjer bi z veseljem preživljala čas ... komaj čakam na naslednjo knjigo." – Rachel's Random Reads

"Te čudovite knjige preprosto nisem mogla odložiti. Polna je humorja in junakov s katerimi se lahko poistovetite. Čudovito in smeha polno poletno branje. To je knjiga, ki jo predlagate prijateljem in neznancem." – Renita D'Silva

"Ta knjiga je kot sončni žarek na oblačen dan. Zagotovo vam bo ogrela srce. Všeč mi je bila!" – Shellyback Books