Kazimira: biografski roman o deklici, ki se ni pustila postarati - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kazimira: biografski roman o deklici, ki se ni pustila postarati

Kazimira: biografski roman o deklici, ki se ni pustila postarati
 • Kazimira: biografski roman o deklici, ki se ni pustila postarati
 • Redna cena:

  20,00 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  19,00 €

 • ISBN:

  9786129015095

 • Avtor:

  Jasmina Kozina Praprotnik

 • Založba:

  Društvo Urbani tekači

 • Datum izida:

  08.04.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Strastna tekačica, kulturologinja in antropologinja Jasmina Kozina Praprotnik je pet let po biografiji o legendarni tekačici Heleni Žigon v knjigo strnila še življenjsko popotovanje 85-letne Kazimire Lužnik, še ene tekaške legende, ki jo redno srečujemo na tekaških prireditvah v Sloveniji. Gospe, ki v cilj običajno priteče med zadnjimi, a zagotovo najbolj navdušenimi in nasmejanimi. Vedno z izrazitim modrim senčilom nad očmi.

Biografski roman o Kazimiri Lužnik, s podnaslovom O deklici, ki se ni pustila postarati, je drugi roman Jasmine Kozina Praprotnik. Doživeta in pestra knjiga bralca popelje skozi Kazimirine življenjske izzive in poti, ki so vseskozi prežete z njenim neusahljivim veseljem.

Je knjiga o teku, glasbi, zgodovini naših krajev in še marsičem. Je pričevanje o življenjski energiji, radoživem pogledu na svet, resničnosti, preprostosti in hkrati veličini človeka, ki si zasluži poklone. Ker nas spodbudi, da se zazremo vase in ugotovimo, kaj bi lahko izboljšali. Roman je obogaten s Kazimirinimi pesmimi in fotografijami.

KNJIGA V MEDIJIH:

Siol.net/sportal/rekreacija >>

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 216 strani.