Količina:

0


Znesek:

0,00

Delikatno

Delikatno
  • Redna cena:

    25,90 €

  • Popust:

    2,59 € (10%)

  • Spletna cena:

    23,31 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 23,31 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Francoski založniški fenomen: prejemnik 10 literanih nagrad, milijon prodanih izvodov! Čudovita hvalnica rahločutnosti - ena največjih sodobnih francoskih uspešnic. Knjiga o rahlih medčloveških odnosih, o tankočutnosti in občutljvosti, je literarni pobeg za vse, ki skušajo v vsakdanjosti najti presežno.
Zgodba o izgubljeni in počasi ponovno pridobljeni ljubezni, se dogaja v urbanem, pisarniškem okolju med običajnimi ljudmi; V istoimenskem ganljivem filmu je zaigrala Audrey Tatou.

“Prava romantična čokoladna pralina,” so kritiki zapisali ob knjigi Delikatno. Rahločuten roman Davida Foenkinosa je sodobna francoska literatura v svoji najdelikatnejši obliki: ko se Nathalie sooči s tragično izgubo ljubljenega moža po samo sedmih letih zakonske zveze, se sprva zateče v rutino pisarniške službe. In delikatno se razvije zgodba o izgubljeni in spet najdeni ljubezni.

O AVTORJU:

David Foenkinos je francoski pisatelj in scenarist. Njegov roman Delikatno je bil nominiran za vse najpomembnejše francoske literarne nagreda: Renaudot, Goncourt, Fémina, Médicis in Interallié, prejel jih je skupno deset in z milijonom prodanih izvodov postal pravi literarni fenomen.

Mehka vezava, 14 x 19,5 cm, 192 strani.