KOMPLET Lebdenje TV - (1. + 2.del), Zbirka Magdalene 2 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET Lebdenje TV - (1. + 2.del)

Zbirka Magdalene 2

KOMPLET Lebdenje TV - (1. + 2.del)
 • Redna cena:

  71,80 €

 • Popust:

  61,81 € (86%)

 • Spletna cena:

  9,99 €

 • ISBN:

  3830050520763

 • Avtor:

  Kristen Ashley

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  02.02.2018

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ameriška dedinja Amelia Hathaway mora začeti znova. Izvedela je, da jo je mož varal, in ko ji je vse, kar si je v življenju želela, spolzelo med prsti, se je zlomila. Ko je udarila nazaj, da bi ga prizadela, je izgubila še spoštovanje svojih otrok. Kot da to še ne bi bilo dovolj, se je mož odločil, da se bo z otrokoma preselil v mestece Magdalene.

Amelia odide za njimi in se odloči, da je čas, da se postavi na noge. Preseli se v Modri previs, odločena, da bo najprej znova osvojila svoja otroka. Njene škatle še niso niti razpakirane, ko sreča čudovitega moškega, Mickeyja Donovana, ki živi čez cesto.
Zgolj pogled je dovolj, da Amelia ve, da si ga želi. A težava je, da vse kaže, da ji ta prijazni moški ne vrača naklonjenosti, vsaj ne takšne, po kateri hrepeni ona.

Amelia se odloči vzeti usodo v svoje roke. Odločno se loti popravljanja napak iz preteklosti, s pokončno držo in vztrajnostjo poskuša prodreti skozi oklep odpora svojih otrok, hkrati pa se spopada z nezadržno privlačnostjo prijaznega soseda.

"Nisi opazil, da si mi že zdaj dal vse, kar sem si kadarkoli želela. In to zgolj s tem, da si mi dovolil, da sem sedela za jedilno mizo s tvojo družino."

Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 1048 strani.