Amy, Aron in duhec (znak kakovosti Zlata hruška) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Amy, Aron in duhec (znak kakovosti Zlata hruška)

Amy, Aron in duhec (znak kakovosti Zlata hruška)
 • Amy, Aron in duhec (znak kakovosti Zlata hruška)
 • Amy, Aron in duhec (znak kakovosti Zlata hruška)
 • Amy, Aron in duhec (znak kakovosti Zlata hruška)
 • Amy, Aron in duhec (znak kakovosti Zlata hruška)
 • Redna cena:

  22,90 €

 • Popust:

  1,15 € (5%)

 • Spletna cena:

  21,75 €

 • ISBN:

  9789616994576

 • Avtor:

  Ulf Stark, Per Gustavsson

 • Založba:

  Zala

 • Datum izida:

  19.05.2019

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Amy in Aron sta prijatelja. Amy si želi mir na zemlji in črnega mačka. Aron pa čaka na očka, ki naj bi prišel z vlakom. Ker so poletne počitnice, veliko časa preživljata na Odpadu, kjer lahko najdeš milijon zanimivih reči. Za preganjanje dolgčasa, za igro. Dokler ne najdeta … duhca. Čisto pravega duhca! Sprva je neviden, tudi osamljen in žalosten … ampak zaupanje, ki preraste v prijateljstvo, nevidno spremeni v vidno, žalost v igrivost in celo izpolni kakšno željo.

Iskriva zgodba, polna otroške domišljije in tudi vsakdanje resničnosti, zgodba, kot jo zmorejo povedati le velikani svetovne otroške literature, med katerimi sta tudi priznana švedska umetnika, pisatelj Ulf Stark in ilustrator Per Gustavsson.

Trda vezava, 14,5 x 21,5 cm, 179 strani.

O AVTORJU:
Ulf Stark je bil eden najbolj znanih švedskih avtorjev. V svojih delih je vključeval tako vzvišeno kot nizko, običajno in izjemno, z igrivo, nedolžno nespoštljivostjo. Marsikdaj je pisal o otroštvu in svojem očetu. Njegova dela so večstranska: od slikanic do romanov za mlade. Nekaj svojih knjig je predelal v scenarije in prejel vrsto nagrad: švedsko Augustovo nagrado, nemško Jugendliteraturpreis in emmyja za izviren scenarij za dansko televizijsko serijo.
Stremel je k temu, da bi njegove knjige odsevale “humor in pogum za soočanje z življenjem”, “da bi mu uspelo zvabiti blišč življenja.” Kljub vsemu ni bil nikoli sentimentalen. Menim, da moramo sprejeti žalovanje, da bi bilo naše veselje izčiščeno.

O ILUSTRATORJU:
Per Gustavsson, rojen 1962, je švedski lustrator mnogih znanih del za otroke in mladino, je član Švedske akademije za mladinsko literaturo, dobitnik Plakete Else Beskow, za nekaj svojih del pa tudi nominiran za najvišjo švedsko nagrado, nagrado August.