Ulovila te bom, River - MV, Serija Zakopana voda, 3. knjiga - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ulovila te bom, River - MV

Serija Zakopana voda, 3. knjiga

Ulovila te bom, River - MV
 • Redna cena:

  14,99 €

 • Popust:

  5,00 € (33%)

 • Spletna cena:

  9,99 €

 • ISBN:

  9789617076103

 • Avtor:

  K.A.Tucker

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  10.01.2020

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V tretjem romanu nadvse priljubljene avtorice številnih prodajnih uspešnic mlado dekle odpotuje v Dublin, kjer se znajde sredi napada – in se zaljubi v fanta, ki jo reši.
Amber Welles je dve leti varčevala za veliko potovanje po svetu. Pripravljena je na vse in polna pričakovanj, pa vendar je zadnje, kar si želi, da bi umrla v Dublinu. Če ne bi bilo pogumnega mladeniča, bi se ji zelo verjetno zgodilo prav to. Toda on izgine s prizorišča, še preden se mu Amber lahko zahvali.

River Delaney je ves iz sebe. V napadu ne bi smel biti nihče poškodovan. Potem pa se je od nekod vzela tista ameriška turistka. Ni je mogel pustiti umreti, zato ji je pomagal, čeprav je s tem tvegal, da bodo za napad obtožili njega – in zato jo je pobrisal. Nazaj v svoje vsakodnevno življenje, ki se začne po tem dogodku zaradi njegovega brata Aengusa in njegovih povezav s kriminalnim svetom intenzivno zapletati.

Ko ga ameriško dekle najde, ugotovi, kako zelo mu je všeč. In kako nevarno je, če sta tako blizu. Zaveda se, da bi se moral distancirati od nje. Amber se poda v lov za Riverjem – mogoče zato, ker ji je rešil življenje, ali pa zato, ker je River nekaj povsem drugačnega od vsega, česar je bila vajena. Čeprav ni tip ženske, ki bi se podil za moškimi. In River ni tip moškega, ki bi si ga želela ujeti.

Prelistajte prvih 20 strani knjige: ujela_river.pdf

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 454 strani.

O ROMANCI SO DEJALI:

"Tuckerjeva mojstrsko drži bralce v napetosti, kako se bo razpletla zgodba. Ulovila te bom, River je izjemna zgodba o borbi za ljubezen in razmišljanju o tem, da je morda bolje oditi in pustiti vse za seboj." – New York Journal of Books
"Ljubitelji romanov Tuckerjeve bodo na mah požrli to strastno, hitro razvijajočo se zgodbo in si želeli še več." - Booklist

RECENZIJA BUKLA:

Lepa, vznemirljiva ljubezenska zgodba s pridihom erotike in kriminalke takoj pritegne bralca in ga povleče v zgodbo, ki jo izmenično pripovedujeta glavna junaka vsak s svoje plati. Amber, medicinska sestra in šerifova hči, se odpravi na potovanje po svetu. Ko pripotuje na Irsko, jo že naslednje jutro pričaka presenečenje, ko teče skozi park, da bi ujela avtobusni izlet po Dublinu. Iznenada od nekod priteče moški, ki se vrže nanjo in jo s svojim telesom pritisne ob tla. Sledi eksplozija. Moški ji reši življenje in steče stran. A preden jo zapusti, ji pove, da ni on kriv za eksplozijo. Ta moški je River Delaney, ki na Amber napravi izjemen vtis. Po spletu okoliščin Amber hitro odkrije, kdo je njen rešitelj, in tako se ljubezenska zgodba dveh zelo različnih svetov začne razvijati. Tekoče napisan roman ohranja napetost vse do konca, hkrati pa v zgodbo vstopa mnogo zanimivih stranskih likov, ki pritegnejo bralca. Roman bo navdušil tudi bolj zahtevne bralce tega žanra.

Sabina Burkeljca, Bukla 151