Količina:

0


Znesek:

0,00

Spoznavne kartice TIBI

Spoznavne kartice TIBI
 • Spoznavne kartice TIBI
 • Spoznavne kartice TIBI
 • Spoznavne kartice TIBI
 • Spoznavne kartice TIBI
 • Redna cena:

  29,90 €

 • Popust:

  1,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  28,41 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Spoznavne kartice TIBI so namenjene družinam, pedagoškim delavcem ter vsem otrokom med 7. in 14. letom, ki želijo na igriv in sproščen način poglobiti medsebojno poznavanje ali pa dobiti globlji vpogled v svet otrok.

Otroci se lahko igrajo sami, lahko pa se z njimi igrajo odrasli. Igralca sta lahko samo dva, lahko pa tudi večja skupina. Kartice TIBI pričarajo občutek povezanosti tako, da igralec nedokončano poved iz kartice, ki jo izžreba, zaključi s svojo trditvijo. Priljubljene so med šolskimi odmori, ob otroških zabavah in druženjih, za družinsko povezovanje pa jih uporablja tudi vedno več družin.

Mehka vezava, 7,5 x 11 cm, 52 kartic.

Kaj so TIBI spoznavne kartice?
To so igralne kartice z nedokončanimi stavki oz. vprašanji, ki jih zase osebno dokonča igralec, ki je kartico izvlekel. Vprašanja na karticah se delijo na tri barvne in vsebinske sklope: »Če bi..« (13 rumenih kartic), »Moj najljubši…« (13 rdečih kartic) in »O meni…« (26 modrih kartic). Rumene in rdeče kartice odpirajo svet v našo domišljijo in najljubše stvari, ob njih se razkrijemo bolj posredno in so bolj lahkotne. Modre kartice pa nas sprašujejo bolj osebna vprašanja, ki včasih zahtevajo čas za razmislek.

Komu so namenjene?
TIBI spoznavne kartice so namenjene družinam, svetovalnim oz. pedagoškim delavcem ter otrokom med ca. 7. in 14. letom, ki želijo na igriv in sproščen način poglobiti medsebojno poznavanje ali pa dobiti globlji vpogled v svet otrok. Otroci se lahko igrajo sami, lahko pa se z njimi igra odrasli. Igralca sta lahko samo dva, lahko pa tudi večja skupina.

Zakaj so tako popularne?
Kartice TIBI navdušujejo, ker medsebojno povezujejo in na igriv način omogočajo spoznavanje sebe in drugih. Vsi radi govorimo o sebi in pogosto nas zanima tudi svet osebe na drugi strani mize ali kavča. Kako povezano se počutiš, ko izveš, da bi tvoja mama vesoljca vprašala podobno vprašanje kot ti, da bi očka pred poplavo rešil tebe in da je najboljše darilo, ki jih je tvoj brat kdaj prejel… Ti.