Količina:

0


Znesek:

0,00

Čas za ljubezen - MV

McCarthyjevi z otoka Gansett, 9. knjiga

Čas za ljubezen - MV
  • Redna cena:

    13,99 €

  • Popust:

    6,99 € (50%)

  • Spletna cena:

    7,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zdravnik David Lawrence se zadnji dve leti kesa svojih grehov in okreva po pretresljivem razhodu z Janey McCarthy, zlatim dekletom otoka Gansett. Kot edini tukajšnji zdravnik ima kup priložnosti, da sootočanom dokaže, da je veliko več kot tip, ki je zelo razočaral Janey. Ko bi si le lahko oprostil tudi sam in zaživel na novo brez ženske, za katero je pričakoval, da jo bo večno ljubil.

Daisy Babson, ki poskusno opravlja delo oskrbnice hotela McCarthyjevih na otoku Gansett, si po nasilnem izpadu Trucka Henryja, ki je na njej pustil hude telesne in psihične posledice, želi nov začetek. Med okrevanjem ji optimizem vlivajo obiski prijaznega in skrbnega Davida Lawrencea, ki jo je oskrbel po Truckovem napadu in v zadnjih tednih postal veliko več kot zgolj prijatelj. 

Bosta ti dve ranjeni duši našli tolažbo in stopili na novo pot ljubezni? Ali jima bodo duhovi iz preteklosti preprečili, da bi živela srečno do konca svojih dni? Preberite, kaj se dogaja z junaki iz prejšnjih knjig o otoku Gansett, in se pripravite na še eno poletno romanco na otoku. 

Prelistajte prvih 20 strani knjige: caszaljubezen.pdf

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 416 strani.