Količina:

0


Znesek:

0,00

Bog dela zdaj!, Po Južni Ameriki

Bog dela zdaj!, Po Južni Ameriki
  • Redna cena:

    16,90 €

  • Popust:

    0,84 € (5%)

  • Spletna cena:

    16,05 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Silva in Nace Volčič sta zakonca, ki sta se leta 2016 odločila za aktivno karitativno delo v tujini, kjerkoli se bosta pač znašla in ju bodo potrebovali. Ustanovila sta društvo Operando in spletni blog z istim imenom, kjer objavljata svoja doživetja in zgodbe ljudi iz različnih okolij.

V tej knjigi opisujeta svoje potovanje po Južni Ameriki, od najrevnejših mest Brazilije, Paragvaja in Bolivije do perujskega amazonskega pragozda med Indijanci in vojnega območja Chocó v Kolumbiji.

“Naenkrat je počilo. Enkrat. Dvakrat. Trikrat. Štirikrat. Ko je odjeknilo četrtič in ko sva iz najine sobe v prvem nadstropju slišala vpitje na trgu, ljudi, ki so panično kričali in bežali po peščeni cesti mimo misijona, sva vedela, da tokrat to niso bile petarde, kot denimo pred nekaj dnevi, ko so mladi še »kurili« svoje pirotehnične zaloge. Hitro sva zagrnila zavese in ugasnila luč, saj nisva vedela, kaj točno se dogaja, le to, da zunaj vlada panika in da se bo streljanje morda še nadaljevalo. Potem sva odšla iz sobe na balkon, ki nudi odličen pogled na trg. Ob ograji je stal tudi p. Alvaro. Tiho in resno je zrl na nasprotno ulico ob trgu, v eno od restavracij.”

Mehka vezava, 14 x 21 cm, 239 strani.