Medicinski medij: Zdravljenje ščitnice - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Medicinski medij: Zdravljenje ščitnice

Medicinski medij: Zdravljenje ščitnice
 • Redna cena:

  29,90 €

 • Popust:

  1,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  28,41 €

 • ISBN:

  9789617090000

 • Avtor:

  Anthony William

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  31.10.2019

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Resnica o Hashimotovem tiroiditisu, Gravesovi bolezni, nespečnosti, hipotirozi, vozličih v ščitnici in Epstein-Barrovem virusu. Ali nekontrolirano pridobivate ali izgubljate težo? Občutite mravljinčenje in otopelost? Vas muči nespečnost? Imate vročinske valove in ste občutljivi na mraz? Vas mučita zaprtje in napihnjenost? Se spopadate z anksioznostjo, paničnimi napadi ali depresijo? Imate sindrom nemirnih nog? Imate fibromialgijo? Doživljate možgansko meglo ali težave s spominom?

Odkrijte resnico o ščitnici in rešitvah za zgornje težave v tej svetovni uspešnici, ki se je povzpela na prvo mesto lestvice New York Times! Če pogosto berete knjige in članke o zdravju in menite, da ste seznanjeni z vsemi nedavnimi informacijami o ščitnici, boste presenečeni – morda celo šokirani – nad tem, česa še ne veste! Ta knjiga ni podobna ničemur, kar ste do zdaj brali ali slišali.

Z njeno pomočjo boste končno popolnoma razumeli delovanje ščitnice – in vzrok vaših težav. Ščitnica je nova vroča tema v zdravstvu. Od dojenčkov, otrok, najstnikov, staršev do starih staršev, vse več ljudi – še posebej žensk – spoznava, da je ščitnica kriva za njihovo omotico, pridobivanje teže, možgansko meglo, težave s spominom, mravljinčenje in otopelost, nespečnost, izgubo las, vročinske valove, občutljivost na mraz, zaprtje, napihnjenost, anksioznost, depresijo, močno bitje srca, izgubo libida, sindrom nemirnih nog, fibromialgijo in še več.

Vsi želimo vedeti, kako se osvoboditi pasti nepravilnega delovanja ščitnice. Toda čeprav ščitnica dobiva vse več pozornosti, so ti simptomi pri veliko ljudeh še vedno prisotni. Ljudje ne ozdravijo. Če ugotovimo, da ima oseba Hashimotov tiroiditis, hipertiroidizem ali hipotiroidizem, to še ne pojasni številnih simptomov, ki jih ima. To pa zato, ker v resnici težave s ščitnico niso pravi vzrok slabega počutja! Težave s ščitnico so le eden izmed simptomov nečesa, kar presega zgolj eno izmed žlez. Gre za nekaj bolj trdovratnega, nekaj bolj invazivnega, kar povzroča ta dolgi seznam simptomov.

Anthony William, eden najbolj branih avtorjev knjig o zdravju, vam bo razkril popolnoma nov pogled na epidemijo težav s ščitnico. Opolnomočil vas bo z znanjem in vam podrobno razložil, kaj je v resnici izvor vaših težav, vključno z vnetji, avtoimunskimi boleznimi in številnimi drugimi kroničnimi stanji. Obenem vam bo razkril življenje spreminjajoča orodja in recepte, s katerimi boste pozdravili svojo ščitnico in znova postali zdravi in vitalni. Ta pristop se razlikuje od tradicionalnih pristopov zdravljenja naštetih simptomov, toda kot vam lahko povedo milijoni bralcev, resnično deluje!

Mehka vezava, 16,5 x 23,5 cm, 341 strani.

O KNJIGI IZ MEDIJEV:

ODLOMEK IZ KNJIGE:

Resnica o Hashimotovem tiroiditisu, Gravesovi bolezni, nespečnosti, hipotirozi, vozličih v ščitnici in Epstein-Barrovem virusu Končno je čas, da spoznate resnico in odkrijete, kaj vam je onemogočalo, da bi ozdraveli. Če so vam postavili diagnozo Hashimotove bolezni, hipotiroze ali drugih težav z ščitnico, zelo verjetno nimate najučinkovitejšega zdravljenja – kajti brez poznavanja pravih vzrokov obolenj ščitnice zdravstvene skupnosti še ne morejo ponuditi zdravil, ki bi odpravila vzrok težav.

Če so izvidi preiskav ščitnice normalni, lahko vseeno trpite zaradi premalo ali preveč dejavne ščitnice, ne da bi se sploh zavedali tega. Čeprav so informacije, ki jih najdete drugje, mišljene, da bi vam pomagale, pa so zavajajoče. Razloga sta dva:

1. Ti viri še vedno temeljijo na domnevi, da avtoimunske bolezni pomenijo, da telo napada samo sebe in
2. Več pozornosti ko je namenjeno ščitnici, manj so pripravljeni ljudje stopiti korak nazaj, da bi uzrli širšo sliko.

Sledi ključna resnica, ki je ne opazi nihče v medicinskih vestnikih: težave s ščitnico niso glavni vzrok bolehanja ljudi. Težavna ščitnica je samo eden od simptomov. Tegobe s ščitnico presegajo okvir te drobne žleze v vratu. Težave s ščitnico ne pojasnijo neštetih težav, ki jih lahko izkusimo; ščitnica ni ključni člen, zaradi katerega bi vse postalo jasno. V telesu ždi nekaj precej bolj razširjenega, nekaj invazivnega, kar je odgovorno za dolg seznam simptomov, pripisanih boleznim ščitnice: virus v ščitnici.

Vsakdo s tem razširjenim virusom bodisi že ima težave s ščitnico ali pa jih bo še imel. Virus se ne loti samo ščitnice. Ko zaide v to žlezo, je že dosegel tretjo fazo svojega delovanja – težave z zdravjem vam je povzročal že na prejšnjih ravneh, ne glede na to, ali ste čutili njegove učinke ali ne. Virus povzroča številne simptome in stanja, ki jih običajno ne povezujemo s ščitnico, zato utegnejo vse vaše težave izvirati iz istega vira. Zdaj, ko je virus v ščitnici, se ne ustavi. Namerava nadaljevati – njegov cilj je okrniti delovanje živčevja, pri čemer povzroči več deset skrivnostnih simptomov in še bolj načne zdravje.