Odklopi srečo - Vklopi življenje - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Odklopi srečo - Vklopi življenje

Odklopi srečo - Vklopi življenje
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,91 €

 • ISBN:

  9789612905347

 • Avtor:

  Polona Kisovec

 • Založba:

  121 Marketing

 • Datum izida:

  14.11.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ne le knjiga, ampak potovanje vase! Zate, ki želiš ohraniti SEBE v svetu instant odnosov in družbenih omrežij. Odklopi srečo je zgodba, ki te preko neverjetnih prigod in zapletov vabi na potovanje vase, da lahko končno slečeš špikast pulover popolne sreče, rečeš NE vsemu, kar ne prihaja iz tebe, in zaživiš življenje po svoje. Odklopi srečo in vklopi življenje!

Tudi ti nosiš špikast pulover popolne sreče? Si ne predstavljaš življenja brez pametnega telefona in družbenih omrežij? Hitiš in loviš čas? Imaš občutek, da se moraš nenehno kazati v svoji najboljši luči? Te skrbi, da nisi dovolj – dovolj lepa, dovolj pametna, dovolj zabavna, dovolj priljubljena, dovolj srečna? Imaš veliko prijateljev in sledilcev na družbenih omrežjih, a si vseeno osamljena?

Komu je knjiga namenjena? Odklopi srečo je zgodba za vse nas, ki zaradi mobilnih telefonov, e-pošte, družbenih medijev in hitenja postajamo tesnobni in odtujeni drug od drugega ter osamljeni v množici navideznih prijateljev. Je kažipot za vse, ki si želimo najti in ohraniti iskren stik s samim sabo, ljudmi okrog nas ter s preprostostjo življenja. Knjiga Odklopi srečo je preprosta zgodba, ki jo lahko bereš večplastno. Za vsakega bralca nosi sporočilno vrednost v takšni meri, kot jo lahko dojame.

Otroci jo lahko vidijo kot duhovito zgodbo, ki s pravljičnimi liki budi domišljijo. Za mlade je odlična popotnica v svet odraslih in glas zaupanja, ko se soočajo z mnenji vrstnikov in mamljivostjo družbenih omrežij. Za odrasle je svetilnik, ki kaže pot iz vrtinca tesnobe zaradi instant odnosov, obremenjenosti zaradi družbenih omrežij, kariere in pričakovanj nenapisanih družbenih norm.

Zakaj je zgodba tako edinstvena? Zgodba je sestavljena iz devet sklopov, ki si sledijo v smislu stopnjevanja. Posebnost je, da ima zgodba dve glavni niti, ena je dogajanje v realnem življenju, druga je notranje doživljanje. Bralca preko različnih situacij vodi, da se lahko enostavno poistoveti z drugim, to je notranjim doživljanjem, tako da potem v prvem, to je dogajanju v realnem življenju, lahko naredi spremembo.

Ilustracije za knjigo je ustvarila Tina Knez, ena najbolj zaželenih slovenskih ilustratork ta hip, ki z artističnimi potezami sega čez meje trenutnih trendov in ustvarja svoj slikoviti svet.

Trda vezava, 15,5 x 21,5 cm, 77 strani.

O AVTORICI:

Polona Kisovec je marketinška strokovnjakinja, ki v Ljubljani vodi svojo marketinško agencijo 121 Marketing, d. o. o. Je tekstopiska, avtorica, predavateljica in mentorica start-upom. Je mama hčerama Ines in Brini. Po ločitvi sta jo želja, da bi pomagala ljudem, in strast do pisanja zgodb spodbudili, da je leta 2016 izdala svojo prvo knjigo Zakaj Lunina vila in Sončni princ ne živita skupaj?, ki je danes prevedena v angleški, nemški, španski, japonski in kitajski jezik. Rada ustvarja zgodbe in piše o stvareh, o katerih vsi razmišljamo, a o njih težko govorimo.

https://www.24ur.com/video?video=62343283&pageScroll=false