Čudovita princesa (8. do 12. let), Knjiga za deklice ob vstopu v puberteto - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Čudovita princesa (8. do 12. let)

Knjiga za deklice ob vstopu v puberteto

Čudovita princesa (8. do 12. let)
 • Redna cena:

  15,90 €

 • Popust:

  0,80 € (5%)

 • Spletna cena:

  15,11 €

 • ISBN:

  9789619464618

 • Avtor:

  Maja Vovk

 • Založba:

  Zavod Iskreni

 • Datum izida:

  16.09.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vse, kar mora najstnica vedeti o svojem spreminjajočem se telesu in novih občutkih. V knjigi Čudovita princesa so zbrane vse informacije, ki jih deklice potrebujejo pri soočanju s spremembami, ki jih čakajo v puberteti. Od spremembe postave, telesnega vonja, rastočih prsi, mozoljev, menstruacije do novih občutkov, skrbi zase in še marsikaj drugega. Napisana je v preprostem jeziku in opremljena s čudovitimi ilustracijami Evgenije Jarc.

Knjiga Čudovita princesa je namenjena deklicam med 8. in 12. letom. V njej bo deklica našla odgovore na vsa vprašanja, ki se ji v tem starostnem obdobju zastavljajo. Ne glede na to, ali gre za vprašanja telesnega ali čustvenega razvoja, ali pa za povsem praktične nasvete, so odgovori zapisani tako, da bo izvedela vse, kar mora vedeti, in to na način, ki jo bo spodbujal, da bo svoje odraščanje sprejemala z veseljem in hvaležnostjo.

Mehka vezava, 16 x 22 cm, 63 strani.

"Čudovita princesa je resnično dobrodošlo darilo vsem mladim deklicam, ki vstopajo v puberteto. Maja na sproščen in jasen, a hkrati spoštljiv način opisuje različne vidike telesnih sprememb, ki jih deklice takrat doživljajo."
- Gita Mateja de Laat, avtorica knjige Kam pa ti hodiš v šolo

"Knjiga je s številnimi praktičnimi nasveti mladim dekletom v pomoč, da ne sledijo slepo modernim nezdravim trendom. Obenem jim na zelo lep način posreduje veselje nad tem, da bodo lahko enkrat mame."
- Milena Igličar, dr. med. spec. ginekologije

RECENZIJA BUKLA:

Avtorica Maja Vovk, mati štirih otrok, magistra farmacije in svetovalka za plodnost in naravno načrtovanje družine, že nekaj let izvaja delavnice za odraščajoča dekleta in njihove mame. Na tej podlagi in kot dopolnilo njenih izobraževanj je nastala tudi pričujoča knjiga. Prehod v puberteto in soočanje s številni spremembami, od telesne postave, vonja, teže, kože, hormonov, menstruacije do popolnoma novih občutkov, je izjemno občutljiva faza v razvoju mladega dekleta na poti k odrasli ženskosti. Priročnik Maje Vovk je zato narejen še posebej skrbno in z veliko mero poznavanja tega obdobja. V njem bodo deklice, dekleta, pa tudi njihove mame, našle odgovore in pomoč za celo paleto sprememb, ki jih bodo doletele, z bogato ilustriranimi informacijami pa jih bodo tudi bolje razumele in se nanje ustrezno pripravile.

Renate Rugelj, Bukla 151