Količina:

0


Znesek:

0,00

Mesojede rastline: lepotice in zveri

Mesojede rastline: lepotice in zveri
  • Redna cena:

    21,00 €

  • Popust:

    1,05 € (5%)

  • Spletna cena:

    19,95 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 19,95 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjigo odlikuje celovito zaobsežen pregled mesojedk na svetu, odlične fotografije in kakovostno besedilo. Čeprav je besedilo strokovno zelo korektno, je hkrati napisano v zanimivem in berljivem slogu.

V uvodnih poglavjih avtor predstavi mesojede rastline, kako jih opredelimo, kakšne so njihove značilnosti ter na kakšne načine lovijo plen. Sledi poglavje o gojenju mesojedk. Večji del knjige zavzemajo opisi rodov mesojedih rastlin z vsega sveta. Pri vsaki vrsti je praviloma poleg osnovnega opisa tudi geografska razširjenost, poudarjene so posebnosti rastline, kakor tudi posebnosti, ki jih je treba upoštevati pri gojenju. Pri vsaki vrsti je vsaj ena fotografija.

Knjigo odlikuje celovito zaobsežen pregled mesojedk na svetu, odlične fotografije in kakovostno besedilo. Čeprav je besedilo strokovno zelo korektno, je hkrati napisano v zanimivem in berljivem slogu. Natančneje so predstavljene mesojede rastline, ki rastejo v Sloveniji, ne manjkajo opozorila glede ravnanja, kadar gre za zavarovane vrste.

Takšne knjige torej na slovenskem trgu še ni bilo in se lahko brez težav meri z monografijami o mesojedih rastlinah v tujini.
Mehka vezava, 13,5 x 19,5 cm, 176 strani.