Verjemi: zgodba o ljubezni dveh kultur in rojstvu ljubezni do sebe, IN ZMAGI LJUBEZNI DO SEBE - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Verjemi: zgodba o ljubezni dveh kultur in rojstvu ljubezni do sebe

IN ZMAGI LJUBEZNI DO SEBE

Verjemi: zgodba o ljubezni dveh kultur in rojstvu ljubezni do sebe
 • Redna cena:

  22,00 €

 • Popust:

  1,10 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,90 €

 • ISBN:

  9789619446010

 • Avtor:

  Saša Božič

 • Založba:

  Saša Božič, samozaložba

 • Datum izida:

  18.11.2019

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zgodba Slovenke Tie in Indijca Saia, ki nas barvito in z izjemnim občutkom popelje skozi srečanje in preplet ljubezni dveh tako zelo različnih kultur, je prvo povabilo, da se sporočilu knjige prepustimo do globin. Ko povabilo sprejmemo, se pred nami odvije ples ženske in moške energije, boj za prevlado, upiranje neizbežnemu in predaja ter združitev, ki jo na nekem nivoju, četudi morda nezavedno, prepoznamo.

Nato prejmemo drugo povabilo. Tiina zgodba vztrajnega pobega pred samo seboj, pred lastnimi globokimi ranami, ki nikoli niso bile zares priznane, kaj šele zaceljene, ter nato sprejem, predaja in pogumen korak na pot njene resnice, zrcalijo delce zgodbe vsakega od nas. In zopet si ne moremo pomagati, da teh delcev ne bi prepoznali.

Mehka vezava, 14 x 20 cm, 267 strani.