Biologija prepričanj: Znanstveni dokaz o nadvladi uma nad snovjo - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Biologija prepričanj: Znanstveni dokaz o nadvladi uma nad snovjo

Biologija prepričanj: Znanstveni dokaz o nadvladi uma nad snovjo
 • Redna cena:

  27,90 €

 • Popust:

  1,39 € (5%)

 • Spletna cena:

  26,51 €

 • ISBN:

  9789617090079

 • Avtor:

  Dr. Bruce Lipton

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  19.11.2019

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Biologija prepričanj je prelomno delo na področju nove biologije. Ta dopolnjena izdaja ob deseti obletnici svetovne uspešnice glavno sporočilo prvotne izdaje dopolnjuje z najnovejšimi znanstvenimi odkritji – in v zadnjem desetletju jih je bilo veliko.

Nekdanji profesor in priznani znanstvenik dr. Bruce H. Lipton v njej predstavi svoje poskuse in poskuse drugih vodilnih znanstvenikov, ki natančno razlagajo mehanizme, s pomočjo katerih celice prejemajo in procesirajo informacije iz okolja. Implikacije teh raziskav radikalno spreminjajo naše razumevanje življenja, saj nas učijo, da naše biologije ne nadzoruje DNK; namesto tega na DNK vplivajo signali iz celičnega okolja, vključno z energijskimi informacijami, ki jih oddajajo naše pozitivne in negativne misli.

Ta združitev najnovejših in najboljših raziskav s področja celične biologije in kvantne fizike nam ponuja upanje in pomeni velik preboj, saj nas uči, kako lahko svoje telo spremenimo s spremembo svojih prepričanj.

V knjigi boste med drugim odkrili:

- dejstva o »pametnih« celicah: zakaj in kako nas lahko naučijo toliko o umu in telesu;
- znanstvene dokaze, ki vam bodo pokazali, da geni ne nadzirajo biologije;
- vznemirljiva odkritja epigenetike, novega področja biologije, ki razkriva skrivnosti, kako okolje (narava) vpliva na vedenje celic brez spreminjanja genetskega koda;
- več o celični membrani, ki predstavlja resnične možgane celičnih operacij, in zakaj je to pomembno za vas;
- težko predstavljiva odkritja kvantne fizike, ki imajo globoke posledice za razumevanje in zdravljenje bolezni – kot predlagajo najnovejše raziskave, bo to znanje nekega dne vodilo do izjemnih novih medicinskih odkritij;
- zakaj se ta knjiga imenuje Biologija prepričanj: pozitivne misli imajo namreč globok učinek na vedenje in gene, ampak samo če so v harmoniji s podzavestnimi programi;
- zakaj morajo celice in ljudje rasti in kako strah zaustavi to rast;
- zavestno starševstvo, kar je pomembno ne glede na to, ali ste starš ali ne, saj vam bo kot »nekdanjemu« otroku razkrilo vpogled v programiranje in njegov vpliv na vaše življenje;
- kako je Liptonovo razumevanje nove biologije njega pripeljalo do ugotovitve, da je treba povezati duhovno in znanstveno sfero, kar je bil zanj radikalen premik od izobrazbe in izkušenj agnostičnega znanstvenika.

Ali ste pripravljeni razmisliti o alternativni resničnosti v primerjavi s tisto, ki nam jo ponuja medicinski model človeškega telesa kot biokemičnega stroja?
Ali ste pripravljeni uporabiti svoj zavestni um, da si ustvarite življenje, ki bo prekipevalo od zdravja, sreče in ljubezni, brez pomoči genskih inženirjev in brez odvisnosti od zdravil?

Ničesar vam ni treba kupiti niti skleniti nobenega zavarovanja. Gre samo za to, da začasno opustite zastarela prepričanja, ki ste jih pridobili od znanstvenih in medijskih institucij, tako da lahko razmišljate o vznemirljivem novem zavedanju, ki ga ponuja vodilna znanost.

O KNJIGI IZ MEDIJEV: Dr. Bruce H. Lipton - znanilec znanosti nove biologije o nadvladi uma nad snovjo! 

Mehka vezava, 22,0 x 14,0 cm, 340 strani.

O AVTORJU:

Dr. Bruce Lipton je mednarodno priznana avtoriteta na področju grajenja mostov med znanostjo in duhovnostjo. Svojo znanstveno kariero je začel kot celični biolog. Njegove raziskave, ki jih je opravljal na Medicinski fakulteti Univerze Stanford, so razkrile, da okolje, ki deluje skozi celično membrano, nadzoruje vedenje in fiziologijo celice ter prižiga in ugaša gene. Njegova odkritja, ki so bila v nasprotju z uveljavljenim znanstvenim mnenjem, da življenje nadzirajo geni, so bila temelj za eno od današnjih najpomembnejših študijskih področij, znanost o epigenetiki.
Dr. Lipton je svoja na medicinski fakulteti nagrajena predavanja prenesel tudi v javnost in je trenutno iskan osrednji govornik in vodja delavnic. Tako medicinskim strokovnjakom kot laičnemu občinstvu predava o najsodobnejših spoznanjih znanosti in o tem, kako se ta povezujejo z medicino duha in telesa ter duhovnimi načeli.