Dolina rož, 3. del serije o Tarasu Birsi - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Dolina rož

3. del serije o Tarasu Birsi

Dolina rož
 • Cena:

  21,90 €

 • ISBN:

  9789612772376

 • Avtor:

  Tadej Golob

 • Založba:

  Goga

 • Datum izida:

  26.11.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tretje nadaljevanje kriminalk Jezero ter Leninov park! V spalnici dve prerešetani trupli, v dnevni sobi še tretje. Je mlado ženo in njenega ljubimca ustrelil prevarani in nekaj desetletij starejši mož, ki je nato sodil še sebi, ali pa …?
Prvi primer Tarasa Birse, s. p., nekdanjega višjega kriminalističnega inšpektorja.

"Tadej Golob je z Jezerom in Tarasom Birso naposled udomačil slovensko kriminalko in jo (tudi s televizijsko serijo) pripeljal v vsak slovenski dom, z Leninovim parkom pa ji je dal nesluten pospešek, ki je povzročil, da Slovenci končno spet stojimo v vrstah za nove domače knjige."
- dr. Samo Rugelj, založnik in publicist

Mehka vezava, 13 x 20 cm, 492 strani.

O AVTORJU:
Tadej Golob je eden najbolj samosvojih slovenskih avtorjev s tematsko izredno raznolikim naborom del. Med pisci se je pojavil s knjigo Z Everesta, v kateri popisuje smučanje Dava Karničarja z najvišje gore sveta, na vrh katere se je povzpel tudi sam, nadaljeval pa z biografijami Petra Vilfana, Zorana Predina in Gorana Dragiča, z romanoma za mladino Zlati zob in Kam je izginila Brina?, ter z romanoma za odrasle Svinjske nogice (nagrada Kresnik 2010) in Ali boma ye!. Jezero je njegova prva kriminalka.