Darilo teme: Prepoznajte svetlobo v najtemnejših časih - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Darilo teme: Prepoznajte svetlobo v najtemnejših časih

Darilo teme: Prepoznajte svetlobo v najtemnejših časih
 • Redna cena:

  27,60 €

 • Popust:

  1,38 € (5%)

 • Spletna cena:

  26,22 €

 • ISBN:

  9789619451212

 • Avtor:

  Jasmina Kandorfer

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  10.10.2019

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V knjigi so opisani različna čustvena stanja, življenjske okoliščine in dogodki, ki se jih bojimo, se jim skušamo izogniti, jih potlačiti ali zanikati. Knjiga Darilo teme prinaša razumevanje, zakaj se nam to dogaja, ter nam pomaga višji namen – resnično darilo izza celofana bolečine, ki prinaša rast, razvoj, napredek.

Ko enkrat dojameš, da vesolje zmeraj deluje v tvoj prid, da nisi rojen pod nesrečno zvezdo in da ima ve svoj namen, se osvobodiš programa žrtve in začneš resnično živeti svoje življenje s prepoznavanjem sporočil vesolja. To je zadnja knjiga, ki jo moraš prebrati, saj ti pomaga razumeti sámo življenje. Ko enkrat dojameš, »zakaj«, samo še sprejmeš življenje in ga živiš! Zakaj?

Ker te življenje sooči samo s tako težkimi preizkušnjami, kakršne si sposoben prebroditi. Ni pa smisel, da jih prebrodiš in vesolju s trpljenjem dokazuješ svojo moč. Bistvo je darilo, ki ga s tem dobiš. Knjiga ponuja vpogled v najvišji namen desetine življenjskih situacij, stanj, emocij, ki nas obremenjujejo.

Darilo teme ponuja vpogled v razumevanje, zakaj se nam v življenju zgodijo temne stvari ter kakšna darila nam prinašajo. Zakaj se mi to dogaja? Kaj se moram iz tega naučiti? Ponuja razumevanje v več kot 30 temnih dogodkov, čustev in življenjskih situacij ter pomaga spregledati namen in darilo le teh.
Bonus strani: ključ do obladovanja vseh težkih življenjskih situacij in darila, ki nam jih vesolje nudi vsak dan!

Mehka vezava, 16,5 x 23,5 cm, 222 strani.

Na spodnji povezavi pa lahko prisluhnete avtorici, ki spregovori o svoji novi knjigi: