Moč duha - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Moč duha

Moč duha
 • Cena:

  19,00 €

 • ISBN:

  9789619484906

 • Avtor:

  Mitja Duh

 • Založba:

  Športno-humanitarno društvo človek

 • Datum izida:

  13.11.2019

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Sam sem v sebi, ki meri vsega dvajset kvadratov, a meni se zdi ogromna in grozeča. Skoraj pet let nisem imel možnosti nikakršne zasebnosti. Ves čas sem bil obkrožen z ljudmi, med jedjo, pri počivanju ali med opravljanjem najintimnejših stvari. V sobi nas je bilo hkrati tudi po osemnajst, vsi smo bili pod ključem, ves čas so nas kontrolirali pazniki.

Vsak dan so nas po trikrat prešteli, da so preverili, če ni kdo pobegnil iz tistega groznega kraja, imenovanega »Dolina solz«. Tam sem pustil starega sebe in domov prinesel novega, ki bo moral vse začeti znova. Od najmanjše podrobnosti naprej. Treba si bo povrniti spoštovanje, ugled, ljubezen, zaupanje, razčistiti z vestjo, popraviti krivice, se opravičiti, prenesti vso sramoto in zaničevanja ter počasi zaživeti. Le kako bom to storil, če se že v tej skromni sobici počutim tako majhnega in nebogljenega.

Strah me je, a niso me uničili. Tega jim nisem dopustil. Boril se bom tako dolgo, da mi uspe ali pa umrem, druge možnosti ni. Tako sem si obljubil ob odhodu iz zapora in tako bo!

Mehka vezava, 14,7 x 21,0 cm, 135 strani.