Cassino in njegovi, MINI KRIMI - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Cassino in njegovi

MINI KRIMI

Cassino in njegovi
 • Redna cena:

  19,76 €

 • Popust:

  0,99 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,77 €

 • ISBN:

  9789619445754

 • Avtor:

  Andre Monnier

 • Založba:

  Caligra

 • Datum izida:

  14.11.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pot inspektorja Cleberja od Hamburga pa do Kolumbije, kjer ga čaka presenečenje. Ne hudo, ampak takšno, ki daje tudi staremu mačku vedeti, da ni vse tako, kot je videti.

Cleber je napravil nagel pregled položaja po zadnjem razgovoru a Cassinojem. Esperanza je pravkar odplula. Smer: venezuelska obala. V tem sektorju je imel tihotapec dovolj klientov. Tovor bi brez težave našel kupca. Glavno pa je, da pride iz kolumbijskega območja. Uničenje Naje je morebiti vzbudilo pozornost kake patrolne ladje. Opaziti utegnejo kaj zanimivega. In odkriti tovorno ladjo, nabito z vojnim materialom ...

Zadeva je bila toliko bolj neprijetna, ker je imelo Francozovo zavetišče spretno kritje. Cabanon je bil v resnici nekdanje skrivališče morskih roparjev. Ko ga je Cassino dobil v svojo last, so imeli to za milijardersko muhavost. Lastnik Agencias-Unidas je štel med najbolj bogate prekupčevalce v deželi. Dobro. Možakar jo je torej pobrisal s svojim dragocenim tovorom. Kdo razen inšpektorja je ostal še v Cabanonu?

Mina Wilm, ki je imela vsa pooblastila. Castilla, radiotelegrafist. Tommasso, kuhar. Tri gorile, ki so se menjavale na stražnem stolpu. In četrti, Egipčan Ibrahim. Ta zadnji je bil odgovoren za napravo, ki je proizvajala elektriko in je bila postavljena v majhni stavbi, kjer so dve sobi preuredili v zasilno ječo za Ortega, Lin-Suja ter Barbara Hudson.

Trda vezava, 14,5 x 21,5 cm, 128 strani.