Količina:

0


Znesek:

0,00

Vojvoda in dama v rdečem - MV

Škandalozni gospodje iz St. Jamesa 3

Vojvoda in dama v rdečem - MV
  • Redna cena:

    13,99 €

  • Popust:

    7,99 € (57%)

  • Spletna cena:

    6,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V najnovejšem romanu serije se pošteno iskri, saj ljubezen svojega življenja spozna še zadnji lahkoživec. Ko Rosalind Sharpe pritegne pozornost poželjivega lahkoživca vojvode Avendalskega, je razdvojena. Po eni strani jo zloglasni ženskar močno privlači, po drugi strani pa jo privlači njegovo bogastvo, saj je, bogat kot krez, popolna tarča. Če ji ga uspe prelisičiti, ji nikoli več ne bo treba slepariti.

Toda Avendale ni neumen. Potem ko jo zaloti pri begu iz Londona – z njegovim denarjem vred – ji predlaga škandalozen dogovor: pripravljen ji je dati toliko denarja, kot želi … za en teden v njegovi postelji. Rose, ki nujno potrebuje denar, privoli v dogovor. Vendar pod enim pogojem: nikoli je ne sme spraševati o razlogih za njena dejanja.

Avendale jo kaj hitro spregleda in ugotovi, da je polnokrvna, strastna ženska, ki zna uživati – še več, Rose je vse, kar si je od nekdaj želel. Vendar pa hkrati razkrije tudi njene skrivnosti, zaradi katerih jo lahko morda celo izgubi. Razen če za sabo pusti tudi svojo temačno preteklost in za ljubezen svojega življenja tvega vse.

"Zgodba se začne z neverjetno kemijo in spolno napetostjo med Rosalind in Avendalom ... Res odlično zastavljen zaplet." - USA Today, blog HEA

Prelistajte prvih 20 strani knjige: vojvoda_dama.pdf

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 400 strani.