Voditelji jedo zadnji: zakaj nekatere ekipe sodelujejo in druge ne, Zakaj nekatere ekipe sodelujejo in druge - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Voditelji jedo zadnji: zakaj nekatere ekipe sodelujejo in druge ne

Zakaj nekatere ekipe sodelujejo in druge

Voditelji jedo zadnji: zakaj nekatere ekipe sodelujejo in druge ne
 • Redna cena:

  28,00 €

 • Popust:

  1,40 € (5%)

 • Spletna cena:

  26,60 €

 • ISBN:

  9789619003237

 • Avtor:

  Simon Sinek

 • Založba:

  Smart Com

 • Datum izida:

  06.12.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Raziščite zakaj nekatere ekipe sodelujejo in druge ne! Simon Sinek v knjigi Voditelji jedo zadnji predstavi zakaj gre nekaterim organizacijam bolje od drugih. Enostavno rečeno: ni dovolj, da poznamo »Zakaj« svoje organizacije, poznati moramo svoje ljudi in se zavedati, da so mnogo več kot nadomestljivi viri. Posebno pozornost nameni tudi vodenju milenijcev in poda praktične nasvete za vodenje te generacije prihodnosti.

O AVTORJU:
Simon Sinek, neomajni optimist, je avtor uspešnic Začni z zakaj in Skupaj je bolje. Svoje zamisli o uspešnem voditeljstvu prenaša in deli z velikimi in majhnimi podjetji ter gospodarskimi in političnimi vplivneži. Njegov govor na TED.com, ki temelji na Začni z zakaj, je tretji najbolj gledani nastop na tem mediju vseh časov.

ZAKAJ SLOVENSKA IZDAJA?
Želimo prispevati k gibanju, ki ga je pričel Simon Sinek. Verjamemo v Sinekovo prepričanje, da s sodelovanjem lahko dosežemo več ter da je za trajen uspeh ključnega pomena, da sledimo in uresničujemo jasno začrtano vizijo.

Mehka vezava, 20,4 x 13,6 cm, 338 strani.