Količina:

0


Znesek:

0,00

Hormonska joga - Dopolnjena izdaja

Hormonska joga - Dopolnjena izdaja
  • Redna cena:

    27,00 €

  • Popust:

    1,35 € (5%)

  • Spletna cena:

    25,65 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Poetično dinamični priročnik za uravnoteženo hormonsko življenje. Hormonska joga deluje večplastno, saj krepi mišično maso, pravilno držo, gibčnost, sklepe in kosti (fizična raven), na novo oživi proizvodnjo in delovanje hormonov, blaži in odpravlja simptome menopavze, uravnoveša delovanje celotnega organizma, odpravlja stres, depresijo, nespečnost in podobne nevšečnosti.

Oživi energijo in delovanje čaker, izboljšuje oskrbo telesa s prano in jo harmonično razporeja. Povečuje vitalnost in izboljšuje splošno počutje. Skratka, hormonska joga deluje na celotno telo, torej pomlajuje, hkrati pa spodbuja delovanje jajčnikov, ščitnice, hipofize in nadledvičnih žlez.

Mehka vezava, 24,0 x 19,0 cm, 190 strani.

»Svet je obseden z borbo proti staranju, zato anti-aging programi prinašajo ogromne dobičke: anti-aging fitness, anti-aging super živila in prehrambni dodatki, anti-aging kozmetika, estetska kirurgija, bioidentični hormoni … Že tisočletja pa je pri rokah in nogah slehernika brezplačno sredstvo za krepitev mladostnega telesa, umirjenost duše in ustvarjalnost duha – joga. Za ženske v meni je med najbolj učinkovitimi hormonska joga, ki s predano učiteljico Alenko Košorok Humar prinaša na Slovensko radost bivanja v polnini, zdravje in vitalnost.« – Manca Košir

»V knjigi Hormonska joga Alenka Košorok Humar nenehno poudarja, da joga ni le niz manter, niz klasičnih položajev oziroma drž telesa in načinov vdihov in izdihov, ki naj bi uravnovešali razum in telesnost, temveč da gre za zavestno spodbujanje delovanja posameznih organov, ki vplivajo na radoživost – v smislu radosti do življenja.« - Ifigenija Simonovič

O AVTORICI:
ALENKA KOŠOROK HUMAR se z anatomijo gibanja (joga, qigong, pilates, ples) in kineziologijo besed (ljubiteljsko tudi piše poezijo in prozo ter se igra z besedami) ukvarja že desetletja. Vedno sta ji bila rdeča nit in vodilo doseči središče ter globino pomenov enega in drugih, snovnega in duhovnega sveta. Je učiteljica hatha joge z dodatnimi pridobljenimi mednarodnimi diplomami hormonske joga terapije (»Hormone Yoga Therapy«) pri znani Brazilki prof. Dinah Rodrigues (za ženske, moške in diabetike). Ima tudi mednarodno diplomo iz qigonga (»Radiant Lotus QIGONG« pri priznani qigong učiteljici Daisy Lee). Poleg tega je certificirana refleksoterapevtka in energijska zdravilka.

Vse te prakse in njihove blagodejne učinke želi približati kar najširšemu krogu vadečim. Vodi projekt joge v Agni joga studiu, v ljubljanskem City hotelu (Yoga in the City), v svojem studiu v Ljubljani in novem studiu na Bledu (HOMe Bled, Slovenia), vse v konceptu novega HOMe HORMONY projekta. Ujeti trenutek diha v gibu in nihaj kretnje v času, se pustiti navdihniti, zavedajoč se vseh razsežnosti celote in združitve delčkov v mozaik, za dobro osnovo našega radoživega hormonskega bivanja, to je njen način življenja. Poslanstvo pa ostaja poučevanje.