Količina:

0


Znesek:

0,00

Postanite brezmejni: Kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari

Postanite brezmejni: Kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari
 • Postanite brezmejni: Kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari
 • Postanite brezmejni: Kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari
 • Postanite brezmejni: Kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari
 • Postanite brezmejni: Kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari
 • Redna cena:

  30,00 €

 • Popust:

  1,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  28,50 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Joe Dispenza, avtor uspešnic New York Timesa Placebo ste vi In Odvadite se biti to, kar ste, se v svoji novi knjigi opira na raziskave, ki jih je opravljal od leta 2012 naprej in v katerih je odkrival, kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari, da bi spremenili sebe in svoje življenje. Ta knjiga združuje nekatera najbolj prodorna znanstvena odkritja s starodavnimi modrostmi, da bi ljudem, kot ste vi in jaz, pokazala, kako lahko živimo bolj mistično življenje.

Ko sami izkusimo ali smo priča nečemu, kar smo nekoč pojmovali kot nemogoče, se znebimo prepričanj, povezanih s temi omejitvami v svojem življenju. In prav zato vam lahko ta knjiga spremeni življenje. Razkriva, kako lahko svoje sanje o prihodnosti spremenite v sedanjo resničnost, to pa tako, da prepričate telo, da se nekaj dogaja zdaj. Tako spoznate, kako sprožiti zaporedje čustvenih in fizioloških procesov, ki odsevajo vašo novo resničnost.

To je moč tega dela: v preprostem, neposrednem in lahko razumljivem slogu Joe Dispenza v eni sami knjigi razkriva odkritja kvantne znanosti, ki lahko spremenijo paradigme, ter poglobljene nauke, ki so jih poznavalci v preteklosti preučevali vse svoje življenje. Razkriva, kako postanemo brezmejni.

Predgovor h knjigi Postanite brezmejni je napisal Gregg Braden, petkrat nagrajeni najbolj prodajani avtor New York Timesa in znanstvenik. V slovenščini je na voljo njegova uspešnica Med znanostjo in duhovnostjo. Iz vsebine knjige Postanite brezmejni bomo izvedeli, kako odpreti vrata brezmejnemu, da tudi sami postanemo brezmejni.
Kaj je potrebno, da bi ozdravili svoje telo, ustvarili nove priložnosti ter doživeli transcendentne, mistične izkušnje? Avtor v knjigi razkrije svoje lastne mistične izkušnje:- kako je sočasno izkusil soočanja svojih preteklih in prihodnih jazov,
- kako je doživel izkušnjo preteklega utelešenja v sedanjem trenutku.

Kako preteklost postane prihodnost? Vsak dan odločamo o tem, ali bomo živeli po programu in predvidljivi časovnici ali bomo vztrajali v urjenju uma in telesa na novo prihodnost.
Kako vplivamo na izražanje genov in genetske spremembe? Tok energije sledi pozornosti.

Ali ste se kdaj vprašali, kam gre vaša pozornost in kako to vpliva na vaše življenje? Koliko energije nam sploh ostane za naš notranji svet, če naša pozornost sledi samo zunanjemu svetu? Temu, čemur namenjate pozornost, namenjate tudi svojo energijo.
Kako stresni hormoni prevzamejo nadzor? Kako življenje pod vplivom stresa ustvari odvisnost od negativnih čustev? Kakšne so posledice nenehnega boja za preživetje? Kako priklicati svojo energijo nazaj?
Kaj so to možganska valovanja in kako vplivajo na naša življenja? Kako prehajamo z enega možganskega valovanja v drugo? Joe Dispenza v knjigi Odvadite se biti to, kar ste piše o tem, kako moramo za novo prihodnost preseči telo, okolje in čas. Zakaj, kaj se zgodi takrat? Takrat se odklopimo od tridimenzionalne resničnosti in vstopimo v popolnoma drugačno resničnost. Ta nova resničnost je kvant, svet neskončnih možnosti.

Kako se spreminja tok zavesti pri spremembi možganskega valovanja? Ali veste, da osredotočenje na prostor okoli telesa pomaga spremeniti možgansko valovanje? Kvantno (ali enotno) polje je nevidno polje energije in informacij, polje inteligence ali zavesti –, ki obstaja onkraj prostora in časa. V njem ne obstaja nič fizičnega oziroma snovnega. Presega zaznave čutil. Enotno polje energije in informacij narekuje vse zakone narave. Ko vstopamo v kvantno polje, tega ne moremo storiti na telesni ravni. Vstopiti moramo »breztelesno« (miselno), kot zavedanje ali zavest. Za seboj moramo pustiti vse v snovnem svetu in živeti samo v sedanjem trenutku. Vse, kar potrebujemo na tem potovanju je naša pozornost.

Kako ob vstopu v kvantno polje uresničiti eno ali več nesnovnih zmožnosti v resničnosti tridimenzionalnega snovnega sveta? Za to je potrebno dvoje: jasna namera in okrepljeno pozitivno čustvo. Jasno vam mora biti, kaj hočete ustvariti in kaj nameravate občutiti, ko boste uresničili svojo namero. Čustvo morate občutiti vnaprej, pred dejansko izkušnjo.

Kaj se zgodi, ko presežemo »jaz«?
- iz ozke osredotočenosti se premaknemo v široko osredotočenost
- iz pozornosti na predmete, ljudi, stvari in prostor (raven delca) se premaknemo v pozornost na prostor, energijo, frekvenco in informacije (valovanje)
- iz snovnosti (materija) se premaknemo v nesnovnost (antimaterija)
- iz sveta 3D se premaknemo v svet 5D
- iz prostora – časa (svet večnega prostora) se premaknemo v čas – prostor (svet večnega časa)
- iz ločenosti, dvojnosti, polarnosti in lokalnosti se premaknemo v enotnost, enost, celostnost, nelokalnost
- iz znanega se premaknemo v neznano
- iz omejenih možnosti se premaknemo v neomejene možnosti
- iz univerzuma se premaknemo v multiuniverzum
- iz vladavine čutil se premaknemo onkraj vladavine čutil

Mehka vezava, 16,5 x 23,5 cm, 382 strani.

O AVTORJU:
Dr. Joe Dispenza, kiropraktik, je mednarodni predavatelj, raziskovalec, podjetniški svetovalec, avtor in učitelj, ki je bil do zdaj povabljen predavat v več kot 32 držav na petih celinah. V vlogi predavatelja in učitelja ga žene prepričanje, da ima vsakdo med nami potencial za mogočnost in neskončne sposobnosti. Njegov slog izražanja je preprost in razumljiv, je spodbuden in sočuten. Izobrazil je že več tisoč ljudi in jim podrobno pojasnil, kako lahko preoblikujejo svoje možgane in telesa, da bi dosegli trajne spremembe.

V vlogi zavzetega raziskovalca je dr. Joe prispeval nekaj najnovejših odkritij na področjih nevroznanosti, epigenetike in kvantne fizike, kjer raziskuje znanost onkraj spontanih remisij. To znanje uporablja, ko pomaga ljudem, da se znebijo bolezni, kroničnih stanj in celo neozdravljivih bolezni, da bi lahko bolj uživali v življenju in bili srečnejši, pa tudi razvijajo svojo zavest. Na svojih nadaljevalnih delavnicah po svetu sodeluje z drugimi znanstveniki, s katerimi izvaja obsežne raziskave učinkov meditacije, od epigenetičnih testov, mapiranja možganov z elektroencefalogrami (EEG), testiranja energijskega polja posameznika, do merjenja koherentnosti srca in energije, navzoče v predavalnici, kjer poteka delavnica. V vlogi podjetniškega svetovalca dr. Joe poučuje in izvaja delavnice za podjetja in korporacije, ki jih zanima uporaba nevroznanstvenih načel, s katerimi okrepijo ustvarjalnost, inovativnost, storilnost zaposlenih, in še več. Njegova spletna stran: drjoedispenza.com