Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček?, TREBUŠČEK? - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček?

TREBUŠČEK?

Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček?
 • Redna cena:

  17,70 €

 • Popust:

  0,89 € (5%)

 • Spletna cena:

  16,81 €

 • ISBN:

  9789612853440

 • Avtor:

  Manuela Pendl

 • Datum izida:

  15.06.2016

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pobudniki za nastanek knjige so pravzaprav otroci in njihovi starši, ki so v mariborskih vrtcih med izvajanjem projekta "Jejmo zdravo za počutje pravo" s palčkom Skakalčkom neizmerno uživali. Njihovi odzivi, pa tudi odzivi strokovnih delavk v vrtcih in osnovnih šolah so namreč biti tako zelo pozitivni, da je pripoved o palčku Skakalčku morala dobiti svoj epilog. Tako zdaj palček Skakalček z otroki ostaja za zmeraj – v knjigi s 24 čudovito ilustriranimi stranmi.

Palček Skakalček je včasih jedel samo sladkarije, hamburgerje, pice, pečeni krompirček, pil sladke pijače z mehurčki. Prav nič ga ni zanimalo, kaj mu svetujejo njegovi starši, babica, dedek ... Vse dokler ga nekega dne ni začelo ščipati v trebuščku in je moral v bolnišnico. Tam ga je obiskal njegov najboljši prijatelj palček Smejalček, ki mu je povedal, kaj je zdrava hrana in zakaj je treba jesti zdravo in spiti veliko vode.
Palček Skakalček je ozdravel in ugotovil, da je jesti zdravo prav okusno in zabavno, da se zato bolje počuti in spet lahko veliko skače – saj je vendar palček Skakalček. Zato pravi in nas vabi: "Jejmo zdravo za počutje pravo!"

Knjiga "Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček?" je bila v marsikateri knjižnici že večkrat uvrščena na police s knjižnimi predlogi za starše. Tudi besede malih in velikih bralcev so več kot pohvalne.
Velikokrat je (bilo) slišati ali brati: "Najboljša knjiga za otroke, ki bi jo preprosto morala imeti vsaka družina!". Mnogi učitelji in organizatorji prehrane jo uporabljajo tudi pri pouku, ko otroke spoznavajo s temo "zdrava prehrana".

Trda vezava, 21,1 x 23,3 cm, 24 strani.