KOMPLET: Stephen King (trilogija o Billu Hodgesu), Trilogija o Billu Hodgesu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Stephen King (trilogija o Billu Hodgesu)

Trilogija o Billu Hodgesu

KOMPLET: Stephen King (trilogija o Billu Hodgesu)
 • Redna cena:

  41,97 €

 • Popust:

  26,98 € (64%)

 • Spletna cena:

  14,99 €

 • Avtor:

  Stephen King

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  26.04.2018

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

KOMPLET vseh treh napetih kriminalk iz serije o Billu Hodgesu (Gospod Mercedes, Srečni najditelj, Konec izmene).

NAGRADE:
Nagrada Edgar za najboljši roman 2015 Nagrada po izboru bralcev družabnega omrežja Goodreads za najboljšo kriminalko/triler 2014

GOSPOD MERCEDES, 1.DEL TRILOGIJE:
V mrzlem, ranem jutru več sto obupanih ljudi brez službe v neskončni koloni čaka, da se odprejo vrata zaposlitvenega sejma. Naenkrat mednje zapelje morilec v ukradenem mercedesu, zaorje med nedolžne in jih osem ubije. Več kot petnajst je hudo poškodovanih. Storilec pobegne.
Nekaj mesecev zatem, na drugem koncu mesta, upokojeni kriminalist Bill Hodges še vedno premleva nerazrešeni zločin, ki mu ne da miru. Ko prejme pismo samooklicanega storilca, se Hodges zdrami iz depresije in nezavzetosti, ki sta vse od upokojitve prežemali njegove dni.
Trdno je namreč odločen, da bo neuravnovešenega morilca končno dobil v pest.

SREČNI NAJDITELJ, 2.DEL TRILOGIJE:
Genialni pisatelj John Rothstein, oče znamenitega literarnega junaka Jimmyja Golda, že par desetletij ni objavil ničesar. Preselil se je na podeželje in tam uživa samotarsko življenje. Morris Bellamy je besen. Besen ni le zato, ker je Rothstein nehal izdajati knjige, pač pa tudi zaradi usode, ki jo je pisatelj začrtal Jimmyju Goldu. Zato starca umori in poleg denarja odnese kup rokopisov, med katerimi je še najmanj en Goldov roman.
Ko gre Morris zaradi nekega drugega zločina v zapor, zaklad ostane skrit. Desetletja pozneje denar in zvezke najde fant po imenu Pete Saubers. In ko neuravnovešenega Morrisa po petintridesetih letih izpustijo iz zapora, mora nekdanji kriminalist Bill Hodges pomagati Saubersu, da ubeži maščevalnemu blaznežu.

KONEC IZMENE, 3.DEL TRILOGIJE:
Nekaj se je prebudilo. Nekaj zlega. Upokojeni kriminalist Bill Hodges, ki ima z družabnico Holly Gibney zdaj zasebno detektivsko agencijo, zboli za rakom trebušne slinavke. Napovedi so črnoglede, a Hodgesa kljub temu bolj vleče k seriji nedavnih samomorov, ki imajo nekaj skupnega: vse žrtve so bile tako ali drugače povezane z Bradyjem Hartsfieldom, zloglasnim gospodom Mercedesom.

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm,1424 strani.