KOMPLET: Jesper Juul (4 knjižne uspešnice) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Jesper Juul (4 knjižne uspešnice)

KOMPLET: Jesper Juul (4 knjižne uspešnice)
 • Redna cena:

  94,78 €

 • Popust:

  44,79 € (47%)

 • Spletna cena:

  49,99 €

 • Avtor:

  Jesper Juul

 • Založba:

  Didakta

Brezplačna dostava

Vsebina kompleta:

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zbirka priznanega danskega družinskega terapevta Jesperja Juula obsega štiri knjige, ki obravnavajo sodobne pristope k vzgoji otrok in krepitvi odnosov.

"V časih negotovosti najbolj potrebujemo prav dobre ideje, so prepričani pri nemškem tedniku Die Zeit. In tako predstavljajo portrete ljudi, ki mislijo za jutri. Med dvanajst najpomembnejših vizionarjev sodobnega časa so uvrstili tudi Jesperja Juula." - Wolfgang Uchatius (Die Zeit)

Zbirka vključuje naslednje naslove Jesperja Juula:

- Od vzgoje do odnosa
- Družinske vrednote
- To sem jaz! Kdo si pa ti?
- Vodja krdela: vodenje družine z ljubeznijo

O AVTORJU:
Jesper Juul je danski družinski terapevt, predavatelj in avtor, pa tudi oče in dedek, ki je že tri desetletja eden vodilnih avtorjev v razpravi o vzgoji otrok. Njegova prva knjiga za starše in nasploh odrasle »Kompetentni otrok« je prevedena v trinajst jezikov in razprodana v več kot 250.000 izvodih. Med skandinavskimi starši še danes, desetletje po izidu, velja za »biblijo« vzgoje.