KOMPLET: Tadej Golob (tri knjige), Prvi trije deli serije o Tarasu Birsi - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Tadej Golob (tri knjige)

Prvi trije deli serije o Tarasu Birsi

KOMPLET: Tadej Golob (tri knjige)
 • Redna cena:

  61,70 €

 • Popust:

  7,00 € (11%)

 • Spletna cena:

  54,70 €

 • Avtor:

  Tadej Golob

 • Založba:

  Goga

Brezplačna dostava

Vsebina kompleta:

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

KOMPLET treh napetih kriminalk izpod prstov avtorja Tadeja Goloba! Z nakupom kompleta prihranite kar 7 eur in pošljemo vam ga brezplačno.
"Jezero Tadeja Goloba je prva v slovenščini napisana kriminalka, ki sem jo požrl od začetka do konca, navdušen sem nad njo tudi zato, ker verjamem, da se z rojstvom avtohtone žanrske književnosti pomembno utrjuje slovenska knjižna krajina." - Miha Kovač, Delo

OPIS PRVEGA DELA - JEZERO:Dvignila je glavo in pogledala vodo, ki je ob robovih zaledenela. Iz ledu je štrlelo nekaj belega. Tako belega, da je v večernem mraku delovalo umetno, plastično, kot roka izložbene lutke. Le kdo bi odvrgel plastično izložbeno lutko v reko, je pomislila Taras Birsa, višji kriminalistični inšpektor Policijske uprave Ljubljana, se na novoletni večer vrača s smučanja na Voglu.

Ko se skozi snežni metež prebija proti domu, naleti na dekle, ki je v reki našlo neprepoznavno truplo mlade ženske. Kdo je žrtev? Kdo morilec? Je zločin zakrivil osamljeni norec, ali je neznanka morala s poti zaradi zarote?

OPIS DRUGEGA DELA - LENINOV PARK:V majhnem parku sredi Ljubljane odkrijejo truplo ženske, ustreljene v glavo. Dan kasneje na enak način umre moški na Metelkovi. Sta umora povezana? Ljubljana se kuha v vročinskem valu, v Sloveniji se po volitvah vzpostavlja nova oblast, Taras Birsa pa ima že brez tega dovolj svojih težav.

OPIS TRETJEGA DELA - DOLINA ROŽ:V spalnici dve prerešetani trupli, v dnevni sobi še tretje. Je mlado ženo in njenega ljubimca ustrelil prevarani in nekaj desetletij starejši mož, ki je nato sodil še sebi, ali pa …? Prvi primer Tarasa Birse, s. p., nekdanjega višjega kriminalističnega inšpektorja.

Mehka vezava, 13 x 20 cm, 1489 strani.

O AVTORJU:

Tadej Golob je eden najbolj samosvojih slovenskih avtorjev s tematsko izredno raznolikim naborom del. Med pisci se je pojavil s knjigo Z Everesta, v kateri popisuje smučanje Dava Karničarja z najvišje gore sveta, na vrh katere se je povzpel tudi sam, nadaljeval pa z biografijami Petra Vilfana, Zorana Predina in Gorana Dragiča, z romanoma za mladino Zlati zob in Kam je izginila Brina?, ter z romanoma za odrasle Svinjske nogice (nagrada Kresnik 2010) in Ali boma ye!. Jezero je njegova prva kriminalka.