Poti ruske teologije: od srede 19. stoletja do oktobrske revolucije, Od srede 19. stol do Oktoberske revoluci - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Poti ruske teologije: od srede 19. stoletja do oktobrske revolucije

Od srede 19. stol do Oktoberske revoluci

Poti ruske teologije: od srede 19. stoletja do oktobrske revolucije
 • Redna cena:

  27,00 €

 • Popust:

  1,35 € (5%)

 • Spletna cena:

  25,65 €

 • ISBN:

  9789617096385

 • Avtor:

  Georgij Florovski

 • Založba:

  KUD Logos

 • Datum izida:

  25.05.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga, podnaslovljena Od srede 19. stoletja do oktobrske revolucije, predstavlja drugi del v svetovnem merilu referenčnega teksta, ki je zasnovan kot celovit pregled ruske teološke misli; Z analitično jasnostjo in kritičnim pogledom, ki se navdihuje pri cerkvenih očetih, se posveča vodilnim ruskim filozofsko-teološkim in literarnim ustvarjalcem obravnavanega obdobja, razvoju državnega in cerkvenega visokega šolstva ter dosežkom ruske akademske historiografije.

Obsežno delo zapolnjuje praznino v slovenskem kulturnem prostoru, ki ne pozna nobenega celovitega pregleda splošne ruske zgodovine, kaj šele idejne ali teološke. Tu je pomembno tudi razvijanje ekumenskega oz. medkulturnega dialoga in obilica še danes aktualnih avtorjevih dognanj, ki temeljijo na izvrstnem poznavanju originalnih virov.

Mehka vezava, 12,5 x 20 cm, 431 strani.