Količina:

0


Znesek:

0,00

Ravni oblačenja (12 ravni oblačenja)

Ravni oblačenja (12 ravni oblačenja)
  • Redna cena:

    34,00 €

  • Popust:

    1,70 € (5%)

  • Spletna cena:

    32,30 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V knjigi Ravni oblačenja / Dress Code je sistematično opisanih vseh dvanajst ravni oblačenja, ki jih človek pozna in uporablja — od fraka do športnih oblačil. V knjigi boste našli tudi razpredelnico z osnovnimi informacijami o oblačilih in dodatkih za posamezno raven. Poleg tega lahko preberete številne nasvete o materialih, vzdrževanju, ustrezni velikosti oblačil.

Obsežna poglavja o izboru primerne obleke, dodatkov in drugi priporočilih za goste na televiziji, za pogovor za službo, za pogrebno slovesnost , za poroko, za maturantski ples in za šolo vam bodo pomagala pri oblikovanju sodobne in osveščene podobe.

KAJ BOSTE NAŠLI V KNJIGI:
Ste dobili vabilo s pripisom o želenem oblačenju? Za hitro odločitev vam je v pomoč preglednica, v kateri najdete opise oblačil in dodatkov za želeno raven oblačenja za vse življenjske dogodke.

Organizirate dogodek? Če želite na vabilu pripisati primerno raven oblačenja za svoj dogodek, preprosto poglejte med opisi dogodkov in pripišite izraz.

Greste prvič na pogreb, boste gost na TV? V poglavjih Obleka za pogrebno slovesnost in Obleka za goste na televiziji boste našli izčrpna navodila za primerno podobo.

Ste zaposleni v šolstvu, imate pogovor za službo, ste napredovali? Konkretna navodila in priporočila ter napotki vam bodo olajšali odločitev o primerni obleki in dodatkih.

Bi radi izdelali prijazen priročnik primernega oblačenja za podjetje? V poglavju Kodeks oblačenja boste dobili napotke in nasvete, kako lahko sami kako lahko sami oblikujete priročnik.

Trda vezava, 16 x 25 cm, 197 strani.


O AVTORICI:
Lea Pisani je avtorica knjižne uspešnice, prvega slovenskega priročnika o obleki - Obleka - kaj, kdaj, kako. Izobražuje v okviru različnih izobraževalnih sistemov. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo zavestno oblikovati videz, pomaga pri nakupih, načrtuje celostne izvedbe uniform. Zanima jo oblikovanje celovite podobe v skladu z osebnostnimi lastnostmi in položajem posameznika ali profesionalnimi pristojnostmi uporabnika uniforme.

O KNJIGI SO DEJALI:
"Resnično sem bil presenečen, ko sem odkril knjigo Dress Codes for all Occasions, ki jo je napisala Lea Pisani. To je najbolj celovito delo na to temo, kar jih poznam. Knjigo toplo priporočam vsem moškim in ženskam, ki se želijo prepričati, da so v vsaki situaciji primerno oblečeni."
- Jacques de Baenst, častni ambasador Njegovega Veličanstva Kralja Belgije, častni generalni direktor Evropske komisije, vodja protokola od 1994 do 2010, predavatelj in svetovalec za protokol

"Obleka je zelo pomembna pri ustvarjanju prvega vtisa. Z opredelitvijo različnih ravni oblačenja daje Lea bralcem načrt za uspešno oblačenje za različne priložnosti."
- Ines Pires-Urquiza, ustanoviteljica in direktorica Mednarodne šole za protokol in diplomacijo ISPD, Bruselj