Ena stvar: Presenetljivo preprosta resnica o doseganju izjemnih rezultatov - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ena stvar: Presenetljivo preprosta resnica o doseganju izjemnih rezultatov

Ena stvar: Presenetljivo preprosta resnica o doseganju izjemnih rezultatov
 • Redna cena:

  24,00 €

 • Popust:

  1,20 € (5%)

 • Spletna cena:

  22,80 €

 • ISBN:

  9789617090406

 • Avtor:

  Gary Keller, Jay Papasan

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  29.04.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prva knjiga na lestvici prodajnih uspešnic po mnenju časopisov Wall Street Journal, New York Times in USA Today! Prejela je 12 knjižnih nagrad, prevedena je v 35 jezikov. Na spletnem omrežju Goodreads izglasovana med 100 najboljših podjetniških knjig vseh časov.

Če imamo vsi na voljo enako število ur v dnevu, kako je mogoče, da nekaterim ljudem uspe opraviti toliko več kot drugim? Kako jim uspe narediti več, doseči več, zaslužiti več in imeti več? Če je čas valuta dosežkov, kako je mogoče, da so nekateri ljudje svoj čas sposobni unovčiti toliko bolje kot drugi? Odgovor se skriva v bistvu njihovega pristopa.

Večina ljudi verjame, da je pot do velikih uspehov dolga in zapletena. Tako njihovi koledarji in seznami opravil postanejo preobremenjeni in preobremenjujoči. Čutijo, da je uspeh zunaj njihovega dosega, zato se zadovoljijo z manj. Ker se ne zavedajo, da bo njihov uspeh prišel šele tedaj, ko bodo manj stvari naredili dobro, se trudijo narediti preveč, na koncu pa dosežejo premalo. Sčasoma znižajo svoja pričakovanja, opustijo svoje sanje in dovolijo, da se njihovo življenje skrči. Toda to pač ni tisto, kar je treba zmanjšati.

V svetovni uspešnici ENA STVAR boste odkrili:
- Kako v svojem življenju ustvarite učinek padanja domin
- Šest laži o uspehu, ki vas ovirajo na poti do uspeha
- Kako si postavljati prava vprašanja, ki vas bodo vodila k uspehu
- Kako doseganje izjemnih rezultatov postane navada
- Kako si postavljati prave prioritete
- Kako reči ne stvarem, ki nam kradejo pozornost
- Zakaj vas ne sme biti strah kaosa in nereda
- Kaj storiti, če okolica ne podpira vaših ciljev
- Kako ENO stvar uporabiti na različnih področij vašega življenja

Vaš čas in energija sta omejena, in če ju trošite na vseh koncih, se na koncu tudi iztrošite. Ukvarjanje z manj stvarmi bo imelo večji učinek, medtem ko ima ukvarjanje s preveč stvarmi hkrati predvsem stranske učinke. Pri tem, da poskušate narediti preveč, četudi to morda deluje, se pojavi predvsem ta težava, da nepretrgano dodajanje nečesa v svoje delo in življenje prinaša veliko slabega: zamujene roke, klavrne rezultate, čezmeren stres, dolge ure dela, premalo spanca, slabo prehrano, pomanjkanje gibanja in izgubljene trenutke z družino ter prijatelji. In vse to v imenu lovljenja nečesa, kar je dosegljivo veliko lažje, kot si morda predstavljate.

Mehka vezava, 14,0 x 22,0, 238 strani.

O AVTORJIH:

Gary Keller je soustanovitelj in predsednik upravnega odbora podjetja Keller Williams Realty International, enega največjih nepremičninskih podjetij na svetu. Knjige, ki jih je napisal, so prodajne uspešnice z lestvice New York Times; prodanih je bilo že več kot milijon tristo tisoč izvodov.

Jay Papasan je nekdanji urednik pri založbi HarperCollins, soavtor Kellerjevih knjig in podpredsednik založbe Keller Williams. Je zaželen govorec na poslovnih dogodkih in v največjih podjetjih.