Brez omejitev: Havajski sistem za bogastvo, zdravje, mir in še marsikaj drugega - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Brez omejitev: Havajski sistem za bogastvo, zdravje, mir in še marsikaj drugega

Brez omejitev: Havajski sistem za bogastvo, zdravje, mir in še marsikaj drugega
 • Redna cena:

  29,90 €

 • Popust:

  1,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  28,40 €

 • ISBN:

  9789617079074

 • Avtor:

  Joe Vitale, dr. Haleakala Hew Len

 • Založba:

  Zavod Gaia planet

 • Datum izida:

  23.03.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Svetovno znani ameriški govorec, pisatelj, coach, filmski igralec, poslovnež in še bi lahko naštevali, katerega je med zvezde izstrelil film Skrivnost (The Secret) in ga mnogi povezujejo z delovanjem zakona privlačnosti v praksi, Joe Vitale, se v svojem delu Brez omejitev (Zero Limits), pri katerem je zavihtel pero skupaj s svetovno znanim psihologom in zagovornikom havajske metode ooponopono, dr. Ihalekalo Hew Lenom, ki je zaslovel kot terapevt, ki s pomočjo hooponopono pozdravil celotni oddelek duševno bolnih zapornikov, ne da bi se s katerimkoli kdaj osebno srečal, zagrize v svojo najljubšo temo, zakon privlačnosti, z zornega kota medtem nadvse priljubljene havajske tehnike za bogastvo, zdravje, mir in še marsikaj drugega.

Nenazadnje: gotovo ste se že kdaj vprašali, zakaj različne tehnike manifestiranja v življenju morda ne delujejo vedno in ves čas. Morda zato, ker gre samo za tehnike, s katerimi zaposlimo svoj um, namesto da bi stopili v tisti prostor v sebi, v katerem so vsi odgovori, božansko v nas samih, da bi se iz žrtve prelevili v ustvarjalca svojega življenja, v služabnika božanskega.

Če želimo nekaj doseči, moramo biti na to tudi pripravljeni, v svojih globinah morajo biti naše želje usklajene z našimi globinami. In na tem mestu nastopi hopoponopono, ki nam pomaga prečistiti nezavedno in odstraniti blokado. Vrniti se je treba v ničelno stanje, ki besede "omejitev&" ni vpisalo v svoj slovarček.

Mehka vezava, 21,0 x 13,5 cm, 248 strani.