Tao: Brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Tao: Brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu

Tao: Brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu
 • Tao: Brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu
 • Tao: Brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu
 • Redna cena:

  31,70 €

 • Popust:

  1,59 € (5%)

 • Spletna cena:

  30,12 €

 • ISBN:

  9789612291440

 • Avtor:

  Alan Cohen

 • Založba:

  Gnostica

 • Datum izida:

  01.06.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kako uskladiti življenje v najboljših in najslabših časih? Kako najti kompas za krmarjenje po svetu, za katerega nimamo zemljevida? Obstaja kakšen glas modrosti, ki lahko premaga besnečo absurdnost, omili negotovost, ki nas razjeda, in nam nakloni žarek upanja? Obstaja. Čeprav se zdi, da prevladujejo nemiri in norost, obstaja kot kamen trdna razsodnost, ki ni podvržena vetrovom sprememb ne glede na to, kako ostro nas bičajo.

Tao de jing ponuja ene izmed najkoristnejših vpogledov v to, kako živeti, kar jih je kdaj zapisalo kakšno človeško bitje. Knjižica starega mojstra z zgolj 5000 pismenkami prepoznava vir človekovega trpljenja in zdravilo zanj; z izjemo Svetega pisma velja za največkrat prevedeno, interpretirano in natisnjeno knjigo v zgodovini. Lao Zi je osupljivo jedrnato zasadil časovno kapsulo za zdravljenje, ki je nismo še nikoli bolj potrebovali. V knjigi boste izvedeli, kako vam sporočila od taa pomagajo vrniti se v naravno stanje dobrega počutja.

Ključni načeli, ki sta temelj trajne ozdravitve:
1. prava preobrazba se ne zgodi zgolj zaradi manipuliranja s simptomi, temveč tako, da se lotimo težave v jedru in se spopademo s strahom, bolečino in prepričanji, ki povzročajo simptome, in
2. zdravljenje poteka preko razbremenitve ali odpuščanja.

Ko lahko opustimo zamere in v celoti stopimo v sedanji trenutek, smo svobodni. Bistvo Tao de jinga je vlivanje moči. Ne takšne moči, po kateri hrepeni svet, temveč gre pri njem za moč nepremagljive resnice, ki zareže skozi zaplete, ki jih splete strah, in vreže pot do čudežev. Tao bo za vas dosegel vse, česar ne morete narediti sami. Vprašanje »Kaj v resnici potrebujete?« je meditacija, ki traja vse življenje. Če znate razlikovati med tistim, kar mislite, da potrebujete, in tem, kar v resnici potrebujete, boste ugotovili, da so vaše resnične potrebe precej manjše od tega, kar so vas učili, in da ste ves čas preskrbljeni.

JE LAHKO ZDRAVLJENJE ŠE BOLJ PREPROSTO? Oglejmo si glavne pristope, s katerimi lahko ohranimo uglašenost svojega telesa s taom, ostanemo zdravi in se dobro počutimo. Te tehnike se morda zdijo samoumevne, vendar smo mnogi postali nezbrani ali odtujeni od njih, zato nas je treba opomniti, kako enostavna je lahko pot dobrega počutja. 

1. Dihaj
2. Dobro jej
3. Počivaj po pameti
4. Gibaj se
5. Kar se da zmanjšaj in obvladuj stres
6. Sledi veselju

Mehka vezava, 23,0 x 14,0, 304 strani.

O KNJIGI IZ MEDIJEV:

https://www.metropolitan.si/odnosi-in-psihologija/brezcasna-modrost-za-krmarjenje-po-spreminjajocem-se-svetu/
https://vibe247.net/kako-uskladiti-zivljenje-v-najboljsih-in-najslabsi-casih-preprosto-tao/
https://duhovnost.eu/tao-modrost-zivljenje-je-preprosto-ce-ga-ne-zapletamo/

O AVTORJU:

Alan Cohen ima magisterija iz psihologije in človeškega organizacijskega razvoja. Napisal je 27 priljubljenih navdihujočih knjig, vključno z uspešnico A Course in Miracles Made Easy (Tečaj čudežev: preprosto) in nagrajeno knjigo A Deep Breath of Life (Globok dih življenja). Alan je ustanovitelj in direktor organizacije Foundation for Holistic Life Coaching. Poleg tega je osrednji govornik in voditelj na seminarjih na temo življenjskega mojstrstva, duhovnega razvoja in vizijske psihologije. Z družino živi na Havajih.