Domače jedi - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Domače jedi

Domače jedi
 • Redna cena:

  12,50 €

 • Popust:

  0,63 € (5%)

 • Spletna cena:

  11,88 €

 • ISBN:

  9789612033972

 • Avtor:

  Več avtorjev

 • Založba:

  ČZD Kmečki Glas

 • Datum izida:

  04.08.2015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zbranih je 140 najboljših receptov slovenskih gospodinjstev. Vse jedi je za knjigo pripravil Andrej Goljat in vsaka je tudi na fotografiji. Knjiga lahko služi kot zapiski maminih, očetovih in babičinih receptov. Vsem nam lahko popestri jedilnike (skupine jedi: juhe, predjedi, enolončnice, mesne jedi, ribe, zelenjavne jedi, solate, krompirjeve jedi, močnate jedi, testenine in sladice).

Prelistajte notranjost knjige: Domace_jedi.pdf

Mehka vezava, 20 x 14 cm, 170 strani.

RECENZIJA BUKLA:
Naše babice in mame še znajo pripraviti številne domače jedi, ki so jih mlajše generacije morda že pozabile v svoji želji po moderni, zdravi ali dietni hrani. Golaž, fižolova juha, špinačni polpeti in podobno so takšne jedi, ki so se vendarle kar obdržale, številnih, kot so sarma, jota, obara iz zajca, zaroštan močnik itd., pa razen po imenu mlajše generacije skorajda ne poznamo. V knjigi receptov Domače jedi poleg tovrstnih klasik najdemo številne juhe, predjedi, enolončnice, mesne in zelenjavne jedi, ribe, solate, krompirjeve in močnate jedi, testenine in sladice; nekatere, kot so bile nekoč, druge malo posodobljene, vse pa izvrstne. Skupaj več kot 130 receptov, pos premljenih s fotografijami, poskrbi za vsak okus, prinese v kuhinjo nekaj tradicije, ki jo velja ohraniti in nam da ideje za takrat, ko se naveličamo »mesa in krompirja«.
(Klara Jarc, Bukla 143)