Količina:

0


Znesek:

0,00

Virus idej

Virus idej
  • Redna cena:

    19,90 €

  • Popust:

    1,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    18,91 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Gre za zbirko zapisov upanja, idej, navdiha in pozitivnega pogleda na svet. Obenem pa za praktičen prikaz povezovanja. Naj se širi VIRUS IDEJ. Ste za?

Kot je v vsakem dnevu čas noči, tako je v vsaki krizi seme priložnosti. Lahko se predajamo dolgočasju in brezupu ali prebudimo svojo ustvarjalnost. Lahko zapademo v depresivno nestabilnost ali okrepimo človeške vezi in geste dobrote. Lahko gledamo indekse padanja in gospodarsko krizo ali v tem poiščemo nove priložnosti in sveže ideje.

Knjiga VIRUS IDEJ je v navdih vsem, ki se vrtijo v krogu obupa, strahu in žalosti. Pokaže nam, kako biti sam sebi motivator, kako zagnati pozitivno naravnanost znotraj našega ustroja.

Mehka vezava, 15,5 x 21,5 cm, 200 strani.

OPIS IZDELKA:
Ker pri More Than Beauty verjamemo v kreativnost, v dajanje priložnosti in možnosti ljudem, smo se skupaj s poslovnima partnerjema, založbo 5ka Petra Škarja in idejnim vodjem projekta Darkom Begićem, odločili združiti prispevke vseh vas, ki znate v sebi prebuditi ustvarjalnost, iskati sveže ideje in širiti pozitivno energijo. Postali ste del skupne »zgodbe«. Vašo ustvarjalnost smo v obliki zapisov zbrali v knjigi Virus idej s katero želimo opomniti, da v tem času niste samo opazovalci, ste ustvarjalci in snovalci idej, ki pripomorejo k širjenju pozitivnih misli in medsebojnem povezovanju. V tej knjigi boste lahko našli prispevke mnogih kreativnih Slovencev, ki so v času epidemije virusa prebudili iskrico ustvarjalnosti in krizo izkoristili sebi v prid. Knjiga Virus idej je zbirka zapisov upanja, zamisli, inspiracije in pozitivnega pogleda na svet, hkrati pa nas povezuje tako, da med nami širi virus pozitivnih idej.