Poročni zvonovi na otoku Gansett - MV, McCarthyjevi z otoka Gansett,11. knjiga - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Poročni zvonovi na otoku Gansett - MV

McCarthyjevi z otoka Gansett,11. knjiga

Poročni zvonovi na otoku Gansett - MV
 • Redna cena:

  13,99 €

 • Popust:

  4,00 € (29%)

 • Spletna cena:

  9,99 €

 • ISBN:

  9789617106213

 • Avtor:

  Marie Force

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  24.09.2020

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Svoje sanje imata na dosegu roke, a najprej morata počistiti s preteklostjo. Owen Lawry bo moral čez nekaj dni zapustiti otok Gansett in se udeležiti sojenja svojemu očetu, ki je bil pred skoraj enim letom obtožen napada na svojo ženo, Ownovo mamo.

Vse svoje odraslo življenje se trudi ubežati nasilni preteklosti, a zaradi bližnjega srečanja z očetom je z mislimi mnogo več v preteklosti kot v sedanjosti. Njegov največji izziv je prepričati svojo nosečo zaročenko Lauro McCarthy, naj ne odpotuje z njim. Ljubljene ženske niti najmanj noče izpostavljati svoji boleči preteklosti.

Laura je odločena, da bo Ownu stala ob strani na sojenju in v načrtovanem skupnem življenju. Sojenje in njeni ločitveni papirji sta edini stvari, ki jima stojita na poti do poroke. Ali lahko prepriča Owna, da ji bo dovolil iti na sojenje in mu pomagati v teh težkih časih? In v kaj se bo moški, ki ga ljubi, spremenil, če njegov oče ne bo obsojen?

Medtem ko se Owen in Laura pripravljata na čustveno bitko z njegovim očetom, njegova mama Sarah s pomočjo Charlieja Grandchampa, moškega, s katerim že nekaj mesecev prijateljuje, počasi okreva po svojem nasilnem zakonu. Kako se bo Charlie odzval, ko bo izvedel za njene skrivnosti, in ali se bo njun odnos zdaj, ko končno pozna resnico o njej in razume, zakaj ne prenese njegovih dotikov, premaknil v višjo prestavo?

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 424 strani.