Letni časi (zbirka igrive kartonke) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Letni časi (zbirka igrive kartonke)

Letni časi (zbirka igrive kartonke)
 • Letni časi (zbirka igrive kartonke)
 • Redna cena:

  9,90 €

 • Popust:

  1,00 € (10%)

 • Spletna cena:

  8,90 €

 • ISBN:

  9789619497111

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  18.03.2020

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

S pomočo preprostih premičnih vstavkov opazuj, kako se z različnimi letnimi časi spreminja tudi narava. Na koncu se pozabavaj še z ugibanjem, kaj se skriva pod zavihki!
Čudovite in barvite ilustracije. Vsaka stran zaživi s pomočjo enega od premičnih vstavkov.

Kartonka, 19.6 x 19 cm, 10 strani.

RECENZIJA IZ REVIJE 'MOJ MALČEK':

Igrive kartonke so zbirka slikanic, ki so namenjene spoznavanju knjig in igri z njimi. Malčki ob branju obdržijo osredotočenost le nekaj minut, če pa jih privabimo v igrivo sodelovanje pri »branju«, če lahko v knjigi kaj premaknejo, odprejo ali zavrtijo, ostanejo osredotočeni dlje, vsebino pa tudi bolje razumejo.

Kartonka z izredno prikupnimi ilustracijami Julie Mercier prikazuje letne čase. Predstavi jih z vremenskimi pojavi, spremembami v naravi in živalskimi prijatelji, ki počno, kar poleti počne otrok in njegova družina. Spomladi nilska konja skrbita za sadike na gredici, poleti pujsek plava, jeseni kuža spušča papirnatega zmaja, pozimi si slon natakne drsalke... Leve strani so namenjene opazovanju dogajanja v letnemu času, desne pa igri. Ko pri pomladi malček zavrti kolo, se v travi prikažejo cvetoče rože, poleti pa izza oblaka pokuka privrti sonce. Jeseni s premikom drsnika osuje listje z drevesa. In pozimi naredi velikega snežaka.
Odpiranje zavihkov in vstavkov spodbuja razvoj otrokovih ročnih spretnosti, vsebina pa ga seznani z novimi besedami. 

(Predstavitev: Maja Črepinšek)