Živalski mladički (zbirka igrive kartonke) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Živalski mladički (zbirka igrive kartonke)

Živalski mladički (zbirka igrive kartonke)
 • Živalski mladički (zbirka igrive kartonke)
 • Redna cena:

  9,90 €

 • Popust:

  1,00 € (10%)

 • Spletna cena:

  8,90 €

 • ISBN:

  9789619497142

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  18.03.2020

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

S pomočjo preprostih premičnih vstavkov odkrij simpatične živalske mladičke. Na koncu se pozabavaj še z ugibanjem, kaj se skriva pod zavihki! Čudovite in barvite ilustracije. Vsaka stran zaživi s pomočjo enega od premičnih vstavkov.

Kartonka, 19.6 x 19 cm, 10 strani.

RECENZIJA IZ REVIJE 'MOJ MALČEK':

Ljubka kartonka, ravno prav velika za otroške ročice, pripoveduje osnovne podatke o živalih in njihovih mladičkih. Na primer, prikazuje kravo in njenega telička, ki se paseta na zelenem travniku, v ozadju pa je hlev, njun dom. Ilustracija predstavi besede, povezane z živaljo – seno, travnik, hlev, mleko, vedro, travniško cvetje. Izbrane besede so sugestija odraslemu, o čem govoriti, toda možnosti za pogovor ob ilustracijah je še veliko več. Na primer, da je travnik zelen, hlev rdeč, teliček pa bel s črnimi pikami. Na sosednji strani je teliček sam. A če otrok premakne papirnati drsnik, se zgodi nekaj čudežnega – teliček dobi črne lise in pike.

Na naslednji straneh po enakem vzorcu otrok lahko premika medvedeka, da pleza gor in dol po deblu, »začara« da kačji mladiček zrase v veliko kačo in odpre vrata hleva, kjer zagleda žrebička. Kartonko s premičnimi vstavki in zavihki, ki malčke vabijo v igrivo odkrivanje užitka prebiranja knjig, odlikujejo izjemno prikupne ilustracije Julije Mercier. 

(Predstavitev: Maja Črepinšek)