Količina:

0


Znesek:

0,00

Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo (3.del trilogije Millennium)

3. del trilogije Millennium

Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo (3.del trilogije Millennium)
  • Redna cena:

    17,99 €

  • Popust:

    0,90 € (5%)

  • Spletna cena:

    17,09 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Svetovna uspešnica! Zbirka najboljših kriminalk na svetu - prodanih je več kot 100 milijonov izvodov iz serije! 3. del serije Millennium. Lisbeth leži v bolnišnici v kritičnem stanju zaradi strela v glavo, medtem ko jo iščejo zaradi dvojnega umora.

Lisbeth leži v bolnišnici v kritičnem stanju zaradi strela v glavo, medtem ko jo iščejo zaradi dvojnega umora. S pomočjo Mikaela bo morala dokazati svojo nedolžnost, poskrbeti, da bodo tisti, ki so dovolili, da je trpela zlorabo in nasilje, obsojeni in kaznovani, ter skovati maščevanje proti moškemu, ki jo je skušal ubiti.

»Larssonovi romani so izvirni, vznemirjujoči in v pravi izziv ... V svet kriminalnega romana so prinesli svežino.« - Chicago Tribune
»Ljubezen za prvi pogled - pričujoče delo je napisano kompleksno, domiselno, ima moralni nauk in izpolni vsa pričakovanja ... Gre za »odrasel« roman za »odrasle« bralce, ki želijo več kot le trenutno zadovoljstvo in lov z avtomobili. Prav zaradi tega je trilogija Millennium svetovni fenomen.« - Guardian
»Največji švedski fenomen po Abbi! - People

Trda vezava, 20,0 x 13,0 cm, 722 strani.

O AVTORJU:STIEG LARSSON (1954-2004) je bil švedski novinar in pisatelj, avtor svetovno znane trilogije Millennium. Glavna protagonista romanov sta Mikael Blomkvist, preiskovalni novinar in urednik revije Millennium, in Lisbeth Salander, računalniška hekerka in navdušenka nad tatuji. Prvi roman je prejel nagrado za najboljšo skandinavsko kriminalko, drugi in tretji del pa nagrado za najboljši švedski kriminalni roman. Po knjigah so posneli tudi filme.