Kako živali skrbijo za svoje mladičke - Starševstvo v živalskem svetu, Starševstvo v živalskem svetu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako živali skrbijo za svoje mladičke - Starševstvo v živalskem svetu

Starševstvo v živalskem svetu

Kako živali skrbijo za svoje mladičke - Starševstvo v živalskem svetu
 • Cena:

  25,90 €

 • ISBN:

  9789617034745

 • Avtor:

  Pavla Hanáčková

 • Založba:

  Morfemplus

 • Datum izida:

  07.03.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ko imajo otroke ljudje, jim posvetijo vso ljubezen, skrb in pozornost. Na pomoč priskočijo tudi mama, oče, stari starši in sorojenci. Kako pa to deluje pri živalih? So živali tudi dobri starši? Presenetljivo je, da je starševstvo v živalskem kraljestvu zelo raznoliko.

Najdeš lahko starše, ki si enakovredno delijo naloge pri vzgoji mladičev in jim privzgajajo vse, kar bodo potrebovali v življenju. Naletimo pa tudi na takšne, ki za svoje mladičke sploh ne skrbijo. Prepustijo jih drugim ali pa milosti narave. Pojdimo na potovanje v divjino ter spoznajmo različne živalske družine in njihove pristope k vzgoji otrok. Kot boste videli, narava vedno postreže s pametnimi rešitvami.

Trda vezava, 29 x 22 cm, 36 strani.