Količina:

0


Znesek:

0,00

Čast malopridneža - MV

Grešne neveste, 2. del

Čast malopridneža - MV
  • Redna cena:

    13,95 €

  • Popust:

    5,96 € (43%)

  • Spletna cena:

    7,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V drugem nadaljevanju serije 'Grešne neveste' tvega ženska iz visoke družbe ugled – in srce – zaradi londonskega najbolj razvpitega lastnika igralnice. Lady Penelope Tidemore po zaslugi njenih starejših sester škandali niso tuji. Zaradi teh se mora odreči svojim skrivnim hrepenenjem po razburljivosti in romanci. Pri njenem škandalu gre za strašno smolo, saj Penelope zalotijo v kočljivem položaju – čeprav je bilo vse skupaj nedolžno – s temnolasim skrivnostnim vikontom Rykerjem Blackom.

Gospod Black ni gentleman. Zrasel je na ulicah in je lastnik ene najbolj razvpitih igralniških beznic v Londonu. Živi v svetu, polnem razvrata in nevarnosti. Poroka z žensko iz visoke družbe, ki jo tako prezira, ni del njegovega načrta, čeprav nedolžna Penelope v njem vzbudi vroče poželenje.

Toda Penelope se ne boji gospoda Blacka in kmalu odkrije, da je svoj sloves malopridneža ustvaril zato, da bi skril svojo presenetljivo ranljivost. Ko se mož in žena zbližata, ugotovita, da tisto, kar se je začelo povsem po naključju, na koncu zapečati njuni usodi.

»S hitrim tempom, čustvenim nabojem, vznemirljivostjo, skrivnostmi in avanturami v svojih zgodbah Christi Caldwell zna pritegniti bralce in jih ves čas držati v napetosti.« My Book Addiction Reviews

»Knjiga Čast malopridneža me ni zgolj pustila brez sape, pač pa mi je še bolj priljubila to serijo.« - Cara's Book Boudoir

Mehka vezava, 12 x 19,5 cm, 448 strani.