Ujemi ritem življenja / Knjiga o osebnem menedžmentu - kako voditi sebe, Knjiga o osebnem menedžmentu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ujemi ritem življenja / Knjiga o osebnem menedžmentu - kako voditi sebe

Knjiga o osebnem menedžmentu

Ujemi ritem življenja / Knjiga o osebnem menedžmentu - kako voditi sebe
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  0,99 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,90 €

 • ISBN:

  9789619411353

 • Avtor:

  Irena Potočar Papež

 • Založba:

  Peresa

 • Datum izida:

  15.09.2020

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjigo sestavlja 15 poglavij, v katerih avtorica izpostavlja vrednote in lastnosti, s katerimi posameznik živi v svojem zadovoljnem ritmu življenja. Vse, kar se z njim dogaja, namreč izhaja iz njega samega; ko je zadovoljen sam s sabo, lahko to daje tudi drugim tako na zasebnem kot tudi poslovnem odru življenja.

Za vse to potrebuje življenjsko poslanstvo, navdušenost in strast, pozitivno naravnanost, ustrezno samopodobo, spoštovanje, ljubezen, pogum, vztrajnost, zdravo tekmovalnost, razmišljanje brez predsodkov, sočutje, prijaznost, hvaležnost, jasne cilje in življenjsko ravnovesje. In prav to so teme poglavij. Če je človek v pravem ritmu in živi kakovostno, je tudi bolj uspešen, priljubljen, pomirjen, inovativen in srečen.
Ko zna voditi sebe, pritegne v svoje življenje obilje lepega in dobrega.


V dobrih dvesto strani obsežni knjigi spregovorijo pomembne splošne vrednote, ki vsaj avtorici usmerjajo in vodijo življenje, podkrepila pa jih je z resničnimi zgodbami, v katerih bo morda kdo od bralcev naše odgovore na svoja vprašanja, dileme, probleme.

Mehka vezava, 14 x 22 cm, 240 strani.

MEDIJI O KNJIGI:

- Dolenjski list >>
- Radiokrka.si >>

Posnetek - TV Vaš kanal, Novo mesto: