Eno življenje je premalo, Spomini in vrednote železnega zdravnika - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Eno življenje je premalo

Spomini in vrednote železnega zdravnika

Eno življenje je premalo
 • Redna cena:

  20,00 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  19,00 €

 • ISBN:

  9789616525268

 • Avtor:

  France Cokan

 • Založba:

  Debora

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Duhovit, lahkoten in miselno igriv življenjepis osemkratnega svetovnega prvaka v havajskem Ironmanu in človeka, ki potuje skozi življenje kot turist, zato se mu še vedno čudi. Spoznal je namreč, da je najprej in predvsem treba skrbeti za najpomembnejši dobrini: telo in dušo. Avtor to počne s triatlonom in študijem tujih jezikov. Knjiga presega meje običajnega življenjepisa.
Prvotnemu besedilu je avtor dodal novo poglavje z naslovom Sedem let pozneje, v katerem opisuje svoje izkušnje sedem let po izdaji svoje prve knjige.

Oglejte si nekaj strani iz knjige: PDF_2222.pdf

BRALEC O KNJIGI:
"Knjiga za vsakogar, ki se mu vsaj malo svita, da bolj naravna higiena botruje bolj zadovoljivemu življenju. France Cokan, sicer zdravnik-internist, svoja spoznanja dopolnjuje že od leta 1931 in jih UPOŠTEVA, kar ga ohranja radovednega, iskrivega, čilega in slogega globoko v zimo svojega življenja. (Pa brez zamere; še na mnogo leta!) Prav zdaj, pri svojih 74-ih, namreč mrzlično zaključuje priprave na prihajajoči Ironman Havaji; sicer se ga zelo uspešno udeležuje od leta 1987."

Mehka vezava, 14,4 × 20,4 cm, 304 strani.