Cvetne esence: cvetna abeceda za dušo po kapljicah, Cvetna abeceda za dušo po kapljicah - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Cvetne esence: cvetna abeceda za dušo po kapljicah

Cvetna abeceda za dušo po kapljicah

Cvetne esence: cvetna abeceda za dušo po kapljicah
 • Redna cena:

  20,00 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  19,00 €

 • ISBN:

  9789617031461

 • Avtor:

  Kata Laštro

 • Založba:

  Narava

 • Datum izida:

  08.10.2020

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Da bi se ljudje bolj približali naravi, svetu rastlin, cvetlicam in kar je še posebej pomembno, SAMI SEBI, SVOJEM BISTVU, sem si iz črk navadne abecede, kot jo vsi poznamo in pisanih cvetlic iz narave, po izbiri dr. Edwarda Bacha, zamislila to, zelo nenavadno abecedo, ki sem jo poimenovala kar CVETNA ABECEDA ZA DUŠO PO KAPLJICAH.

CVETNA ABECEDA ZA DUŠO PO KAPLJICAH je v celoti povezana z naravo, s posebnimi rastlinami, pisanimi cvetlicami in s črkami naše abecede od R do V. Knjiga ponuja učenje črk abecede ob spoznavanju rastlinskega sveta in možnost, da se ne le opismenimo za FUNKCIONALNO DELOVANJE V MATERIALNEM SVETU, temveč, da se s pomočjo moči cvetov in njihovih subtilnih esenc uravnovesimo v duši, umu in telesu, da postanemo in ostanemo celovita bitja, kakršna smo bili ob rojstvu.

Da ostanemo pokončni in da smo kljub izzivom, ki nam jih življenje ponuja, zmožni premagati vse ovire le, če se za to sami odločimo, če trdo delamo na tem.

Mehka vezava, 21,0 x 25,0 cm, 60 strani.