Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezmejni um: Vodnik po kontrolirani jasnovidnosti in preobrazbi zavesti

Brezmejni um: Vodnik po kontrolirani jasnovidnosti in preobrazbi zavesti
  • Redna cena:

    29,90 €

  • Popust:

    1,50 € (5%)

  • Spletna cena:

    28,41 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zaradi napačnih predstav, ki jih imamo o jasnovidnih sposobnostih in nadčutnih zaznavah, jih velikokrat ne jemljemo resno, pa vendar številne znanstvene raziskave dokazujejo, da imamo izjemno sposobnost razvijanja teh darov.

Targ v svoji šesti knjigi Brezmejni um raziskuje njene znanstvene in duhovne posledice in bralcem ponuja podrobne vaje za razvijanje lastnih sposobnosti. Avtor v knjigi ponuja več tehnik in vaj za izključitev hrupa iz okolja, s katerim se vsak dan srečujemo zaradi modernega življenjskega sloga, in se učimo zaznavati na daljavo. Telepercepcija prinaša pot do samoizpraševanja in samouresničenja ter šiti naše omejeno zavedanje zavesti, ki je skupna vsem ljudem.

Fizik Russell Targ je leta 1972 pod okriljem Raziskovalnega instituta univerze Stanford soustanovil program za raziskovanje razvoja jasnovidnih sposobnosti. V desetih letih raziskav je spoznal, da večina ljudi lahko opiše dogodke in kraje, ki so izven dosega običajnih čutov, za kar skovali izraz telepercepcija.

Mehka vezava, 21,0 x 13,5 cm, 219 strani.

O AVTORJU:
RUSSELL TARG, ki se je rodil 11. aprila 1934, je ameriški fizik, parapsiholog in pisatelj, ki je najbolj zaslovel s svojim raziskovanjem kontrolirane jasnovidnosti oziroma telepercepcije (ang. remote viewing). Targ je najprej zaslovel s pionirskim raziskovanjem laserjev in njihove uporabe. Leta 1972 se je pridružil Raziskovalnemu inštitutu Univerze Stanford (1972), kjer sta se s Haroldom Puthoffom domislila izraza kontrolirana jasnovidnost, ki označuje iskanje vtisov o oddaljenem oziroma za nas nevidnem cilju s parapsihološkimi sredstvi.