Količina:

0


Znesek:

0,00

Pogovori z Bogom 1

Nenavadni dialog

Pogovori z Bogom 1
  • Redna cena:

    28,00 €

  • Popust:

    1,40 € (5%)

  • Spletna cena:

    26,60 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Druga izdaja svetovne in slovenske uspešnice v novem prevodu s posodobljenim besediščem!»Ste tik pred tem, da doživite nenavadno izkušnjo. Tik pred tem ste, da začnete pogovor z Bogom.«

Te knjige ni napisal Neale D. Walsch. Knjiga se mu je dobesedno zgodila. In ko jo boste brali vi, se bo zgodila vam, kajti vsi smo usmerjeni k resnici, na katero smo pripravljeni. Ta knjiga se dotika večine vprašanj, če ne vseh, ki smo si jih kadarkoli zastavili o življenju in ljubezni, smislu in nalogi, ljudeh in razmerjih, dobrem in zlem, krivdi in grehu, odpuščanju in odrešitvi, Božji poti in cesti v pekel ... O vsem.

V prvi, temeljni knjigi se Walsch intimno pogovarja z Bogom o osebnih temah, izzivih in priložnostih posameznikovega življenja.

Mehka vezava, 23,0 x 14,0 cm, 266 strani.

ODLOMKI IZ KNJIGE:
Resnica je, da Bog govori z vsakim. Z dobrim in slabim. S svetnikom in podležem. In zagotovo z vsemi nami, ki smo vmes. Vzemimo vas, na primer. Bog je v času vašega življenja prišel do vas na mnogo načinov in to je še eden izmed njih. Zagotovo ste slišali staro pravilo: "Ko je učenec, pripravljen, se pojavi učitelj." Ta knjiga je naš učitelj.

Kmalu po tistem, ko se mi je začelo dogajati to gradico, sem vedel, da sem govoril z Bogom. Neposredno, osebno. Neizpodbitno. In da je Bog odgovarjal na moja vprašanja neposredno v skladu z mojo sposobnostjo razumevanja. To pomeni, da mi je bilo odgovorjeno na takšen način in s takšnim jezikom, za katerega je Bog vedel, da ga bom razumel.

Zdaj vem, da je vse, kar je karkoli prišlo do mene v mojem življenju, prišlo k meni od Boga in je bilo zdaj zvlečeno skupaj, zbrano v veličastnem, celostnem odgovoru na vsako vprašanje, ki sem ga kadarkoli imel.

O AVTORJU:
NEALE DONALD WALSCH je avtor serije knjig Pogovori z Bogom, od katerih se jih je šest znašlo na seznamu neliterarnih prodajnih uspešnic New York Timesa. Prva med njimi, Pogovori z Bogom 1, nenavadni dialog, je ostala na Timesovem seznamu več kot dve leti in pol. Njegovo življenje in delo je pomagalo ustvariti svetovno duhovno renesanso, njegova dela so prevedena v 37 jezikov in imajo milijone bralcev.
V slovenščini so pri založbi Gnostica na voljo tudi knjige Ko se vse spremeni, spremeni vse, Edino pomembno, Kaj je rekel Bog in Srečnejši od Boga.