Super privlačevalec - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Super privlačevalec

Super privlačevalec
 • Redna cena:

  28,00 €

 • Popust:

  1,40 € (5%)

 • Spletna cena:

  26,60 €

 • ISBN:

  9789612291464

 • Avtor:

  Gabrielle Bernstein

 • Založba:

  Gnostica

 • Datum izida:

  21.10.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Metode za uresničevanje življenja onstran najbolj divjih sanj! Biti super privlačevalec pomeni, da kar verjamemo, to dobimo. Svet, kakršnega želimo videti, lahko soustvarjamo, ko se povežemo s čustvi dobrega počutja in jih usmerimo k svojim željam. Lahko se povežemo z neomejenim virom ustvarjalne energije, da nas navdihne z zamislimi, prispeva modrost, prinese obilje in občutek svobode. In kar je najboljše, to moč lahko izkoristimo za dobro sveta.

Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno, a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo. To, da imamo super privlačevalno moč, nam pomaga, da lažje gremo skozi težke čase z veliko več naklonjenosti, poštenosti in sočutjem, kot bi šli sicer.

Ko se povežete s super privlačevalno energijo, vas strah nič več ne blokira. Veste, da ste duh, ki izkuša biti človek. Duh v vas je prisotnost navdiha, radosti in resnice tega, kar ste. Ko te korake vadite, se spomnite, da ste moder, močan zdrav in svet duh.
Ko to sprejmete, ste lahko svobodni. Občutek svobode je neizogiben, ko uskladite svojo energijo s prisotnostjo svoje resnice. Morda s to resnico ne boste ostali povezani ves čas, a pogosteje, ko se boste obračali k njej, lažje se boste počutili svobodne.

Mehka vezava, 23,0 x 14,0 cm, 242 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:
»Tisti, ki ne dvomimo, da je zavedanje osnovna resničnost, ki si zamisli, sestavlja, vodi in postaja tisto, kar imenujemo fizična resničnost, ne dvomimo, da je v vsakem trenutku svet ogledalo notranjega stanja človeka. Ta knjiga preprosto in elegantno s praktičnimi koraki razlaga, kako ste lahko avtor svoje življenske zgodbe in kako uresničite svoje najglobje želje in hrepeneče sanje.« – Deepak Chopra
»Gabrielle je prava stvar. Njeno delo izjemno spoštujem.« – Dr. Wayne Dyer

O AVTORICI:
GABRIELLE BERNSTEIN je avtorica New York Timesove uspešnice Vesolje vas podpira (Universe Has Your Back). Napisala je že šest uspešnic, med njimi tudi Razstrupite se obsojanja (Judgement Detox). Na Super Soul Sunday, oddaji Oprah Winfrey, je bila predstavljena kot vodilni mislec naslednje generacije. Pri New York Timesu so jo poimenovali »nova vzornica«.
Kot strokovnjakinja se redno pojavlja na oddaji dr. Oz Show in je bila z Deepakom Chopro sogostiteljica, po Guinnesovi knjigi rekordov, največje meditacije na svetu. Živi v New Yorku. Za Gabrielline videe in meditacije obiščite GabbyBernstein.com ali pa se ji pridružite na Miracle Membership na GetMoreGabby.com .