Komu je medved spekel pecivo? - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Komu je medved spekel pecivo?

Komu je medved spekel pecivo?
 • Komu je medved spekel pecivo?
 • Redna cena:

  16,99 €

 • Popust:

  0,85 € (5%)

 • Spletna cena:

  16,14 €

 • ISBN:

  9789610702016

 • Avtor:

  Kaja Kramar

 • Založba:

  Samozaložba

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Bliža se zima in medved se odloči, da si pred dolgim spancem še zadnjič dodobra zapolni trebušček. Mamljiv vonj peciva, ki ga vestno pripravi in pospravi v pečico, na njegova vrata privabi lisico, ježka in volka. Gozdna druščina kmalu spozna, da je pecivo najbolj slastno, kadar ga pripravijo in pojejo skupaj, medved pa si za uho zapiše lekcijo o tem, kaj je pri peki najbolj pomembno.

Govori o tem, kako užaljenost in jeza kar naenkrat popustita, ko je treba prijateljem priskočiti na pomoč. Pa o tem, kako lepo je dobre stvari deliti z našimi najdražjimi. Živali v pravljici so kot otroci – z izjemno sposobnostjo odpuščanja in medsebojne pomoči, ki ju včasih le stežka iščemo pri odraslih.

Otroci bodo skozi zabavno zgodbo napisano v rimah in prisrčne ilustracije spoznali, da stvari niso vedno takšne, kot so jih sprva videli. Zgodba, napisana z velikimi tiskanimi črkami, je namenjena starejšim predšolskim otrokom in otrokom, ki se prvič srečujejo z branjem. Ob tej zgodbi se lahko z otrokom pogovorite o čustvih, pomembnosti medsebojne komunikacije, kot tudi o reševanju prepirov med prijatelji. Na koncu knjige je preprost recept za pripravo medvedje pite ter melodična spremljava, da lahko zgodbico zapojemo in zaigramo na inštrument.

Trda vezava, 21,5 x 30,5 cm, 30 strani.